maanantai 27. helmikuuta 2017

Miltä meillä oikeasti näyttää?

Kyllästyttääkö katsella aina idyllisen siistejä blogikoteja, joissa sohvatyynyt on aina suorassa ja missään ei näy tahran tahraa? Ei hätää, tervetuloa meille!

Pitkään olen miettinyt, uskallanko tehdä tämän postauksen, mutta nyt päätin uskaltaa. Kannattaa suhtautua tähän vähän pilke silmäkulmassa ;)

Itseäni joskus vähän risoo se, että kaikilla muilla näyttää aina olevan niin harmonisen siistiä, ja minulla ei, ei todellakaan. Sitten muistelen, kuinka itsekin otan blogiin kuvia: ne kaikki tiellä olevat tavararöykkiöt vaan yksinkertaisesti siirretään toiseen paikkaan, pois kameran ulottuvilta. Ja sitten ne siirretään taas takaisin, tai johonkin toiseen paikkaan.

Tätä postausta selatessasi saatat ihmetellä, miten yksi ihminen ja kaksi koiraa saavat näin paljon sotkua aikaiseksi. Sitä ihmettelen minäkin!


Kaikkihan nyt tietävät sen TUOLIN. The Chair. Se tuoliparka, johon heitetään kaikki puolipitoiset vaatteet, joita ei halua laittaa enää kaappiin, mutta jotka eivät ihan vielä ole pesukoneen tarpeessa. Tässä kuvassa olen höystänyt Tuolia vielä kuivumassa olevilla aamutakilla ja pyyhkeellä.


Tunnustan erittäin auliisti, että petaan petini todella harvoin. Aamulla Emma jää vielä nukkumaan peittojen alle kun herään, ja siinä vaiheessa, kun kaivan Emman väkisin peittojen alta aamupissalle, on jo niin kiire töihin, että peti jää petaamatta.


Meillä on lähes aina vähintään yksi matto rullalla, siitä pitävät monsterit huolen.


Aah, kostean illan jäljiltä tuppaa aina jäämään vähän siivottavaa aamuksi. Tai jos paha olo yllättää, seuraavaksi aamuksi. Jeppe on myös tuonut oman lisänsä kuvaan teurastamalla pehmolelun kuvan oikeaan reunaan.


Olisi niin ihanaa, kun keittiössä olisi aina siistit pinnat ja laskutiloilla ei olisi ylimääräistä tavaraa. Todellisuus on kuitenkin toinen...Tiedättehän sen tunteen, kun tiskikoneen tyhjentäminen on valtavan suuri ponnistus, ja sen suunnittelemiseen täytyy käyttää ainakin päivä, joskus jopa kaksi?


Koirien lelut löytyvät siististi omasta koristaan ainoastaan silloin, kun olen juuri 30 sekuntia sitten kerännyt ne sinne.


Monstereiden nenätaidetta löytyy olkkarin ikkunasta lähes aina. Jos ikkunan haluaisi pitää puhtaana, sen saisi pyyhkiä suunnilleen tunnin välein.


Ikkunataiteen lisäksi olohuoneelle antaa mukavan lisäsäväyksen se, että torkkupeitot ja sohvatyynyt ovat hyvin harvoin paikallaan. Yleensä ne ovat epämääräisessä mytyssä sohvalla, kuten yläpuolen kuvassa...

... tai sitten ihan reilusti lattialla.

No, ei meillä nyt ihan aina tältäkään näytä ja nämä kuvat eivät onneksi ole saman päivän aikana otettuja :) Ja rehellisesti sanoen, kuka haluaisi lukea blogia, jossa päivästä toiseen näyttää tältä? Mutta joskus on ihan hyvä ottaa vähän rennommin ja todeta, että meidän kodissa asutaan ja eletään, eikä sen tarvitse todellakaan näyttää sisustuslehden sivuilta repäistyltä. On myös hyvä muistaa, että ihmiset tuppaavat silottelemaan elämäänsä someen ja jakoon pääsevät useimmiten vain ne hyvät hetket. Huonojakin hetkiä on kuitenkin kaikilla ja vielä enemmän niitä hetkiä, kun keittiöstä löytyy tiskivuori ja sohvatyynyt eivät ole suorassa. Se on elämää se.

Rentoa alkanutta viikkoa kaikille!

25 kommenttia:

 1. Tämä oli hauska postaus!
  Niin kivasti osaat kirjoittaa.
  Vaikkei meillä ole koiria, niin kyllä se täälläkin koti on usein hyrskyn myrskyn.😀
  Kyllä nuo sinun monsterit on niin suloisia!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Monsterit onneksi joo ovat niin suloisia, että kaiken niiden tekemän sotkun antaa heti anteeksi :D

   Poista
 2. Ahhahaha :'D Ihan perusmeininki, tältä meilläkin näyttää tunti siivouksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvelinkin etten välttämättä ole ainoa :D Kyllähän se elämä näkyy kotona ja saa näkyäkin!

   Poista
 3. Hyvä postaus! Meillä on ihan samoja juttuja, tai sanoisinko sotkuja. 😀 Useimmiten syytän miestä ja kissaa, mutta totuus on kyllä, pakko myöntää, että sotken itsekin. 😄 Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä meillä taitaa olla se pahin sotkija minä itse, monstereita on vaan niin kätevä syyttää! :D

   Poista
 4. Todella hyvä postaus ja niin tutun näköistä. Tämä tuli sikälikin tarpeeseen, kun olen tässä pohtinut oman blogini jatkoa ja sitä, että oma elämäni ei ole niin hohdokasta ja kauniilla asioilla höystettyä kuin moni blogi on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ollut mun suosituin postaukseni ikinä, joten kyllä mä uskaltaisin väittää, että ihmisiä kiinnostaa ihan oikea elämä kaikkine sotkuineen ja kolhuineen :) Sinun blogisi on juuri sinunnäköisesi ja se tekee siitä kivan lukea. Kaikkien blogien ei tarvitse olla hohdokkaita! :)

   Poista
 5. Äläs nyt...teillähän on siistimpää kuin meillä =D.

  VastaaPoista
 6. Tää oli kyllä nappipostaus. Mä olen kans miettinyt tuota, miksi monessa blogissa on niiiiin siistiä, nimittäin huoneissa. Mun olis hyvä nyt ottaa kuvia, kun on kaksi lastenlasta lomailemassa.
  Tavaroita on joka huoneessa yläkertaa myöden.
  Kiva nähdä esim. sun tuolis, oikein hymyilytti kun se on ihan saman näköinen kuin meen isännän. :) :)

  VastaaPoista
 7. Jotenkin vaan tuota roinaa kerääntyy esille, vaikka ei ole eläimiäkään. Sulla on Hienoa kun on yllätyksiä elämässä :D kun on nuo koirakaverit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, koirakaverit kyllä aina järjestävät jos jonkinmoista :D

   Poista
 8. Kotoisa meininki :) Meillä on yleensä aika siistiä, mutta en ressaa jos myttyjä johonkin nurkkaan kasaantuu. Pöytäpinnat on yleensä siistejä mutta makkarin tuoleille kasaantuu kaikenlaista ja laatikot pursuu vaikka ne siivois kuinka usein.Meillä tirppu petaa sängyn aina kun ollaan pois, joten se on myllätty vaikka aamulla mies aina petaa sen ja olkkarin sohvatyynyt on saaneet myös kyytiä, kai se kaipaa kaveria ja painii ajankulukseen tyynyjen kanssa. Vai nenätaidetta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas toivoisin, että meillä olisi yleensä siistiä :D No, on meillä joskus...

   Poista
 9. Loistomeininkiä Jenni ja mahtavan inhimillistä :)!!

  VastaaPoista
 10. Näinhän se on, elämä saa ja sen pitää näkyä. Itse olen ollut hyvinkin tarkka, jatkuvasti ojentamassa sohvatyynyjä yms. Mutta enää en ja siitä olen supertyytyväinen! Siistiä meillä yleensä on mutta enää ei haittaa, jos sänky jää aamulla petaamatta, joskus olen siitäkin stressannut :D jälkikasvujen valtakunnat ovat mitä ovat, itsehän siellä asuvat. Ja jos alkaa ärsyttämään, niin ainahan voi vetää oven kiinni ;) pölytkin hukkuu, kun himmentää valoja..... Ikkunataidetta löytyy meiltäkin aina, kissakamut pitää siitä huolen :) Kurkkaa meille romuaarteeni.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. Mahtava postaus ja jotenkin kotoisa tunnelma.. kyllä se arki näyttäytyy ihan erilaiselta mitä sitä postauksiin kuvaa.. tää on aitoa elämää. Tykkään!

  VastaaPoista
 12. Mahtavaa! Kuulostipas tutulta tuo, että kuvaa varten roinat siirretään toiseen paikkaan. ahahahhaha. just yks päivä kuvasin yhtä koristetta ja lipaston päällä oli metri tavaraa. näppäränä tyttönä siirsin rojuista pienen osan sängyn päälle, ni mahduin ottamaa kuvan ja sitten roinat takasi. hahahahah!

  VastaaPoista