tiistai 29. toukokuuta 2018

Tiffany TV-taso

Helteinen heippa taas pitkästä aikaa! Kelit on hellineet niin kovin, ettei ole kauheasti tullut koneen ääressä viihdyttyä. Mutta huomenna pitäisi viiletä, niin löytyy taas paremmin aikaa blogillekin!

Jotain on sentään saatu aikaan, nimittäin TV-tason tuunaus!


Tämä musta puinen TV-taso löysi tiensä meille facekirppiksellä kauan aikaa sitten, siis silloin, kun maassa vielä oli lunta.

Taso oli maalattu melko huonosti, siinä oli paksuja maalikerroksia ja isoja valumia, joten hioa sai melko perusteellisesti. 

Mutta jo ensimmäisen maalikerroksen jälkeen tämä taso näytti jo niin paljon paremmalta!


Värisävyksi valitsin Tikkurilan Tiffanyn, sillä olen vähän haaveillut keittiön lattian maalamisesta sillä, ja halusin nähdä Tiffanyä vähän isommalla pinnalla.


Ihanaltahan se näyttää, ja sopii hyvin keittiökaappienkin väriin, eikö? TV-tasoa olin havitellut tietenkin alun perin olohuoneeseeni, mutta sitten totesin, että kyllä se vanha, laatikollinen taso on tavarahamsterille niin paljon kätevämpi, joten tämä päätyi sittenkin uuteen kotiin, facekirppiksen kautta myös.


Monsteritkin ovat helteiden uuvuttamia!

Minä tosin en ole helteisiin uupunut, jaksaisin niitä vaikka kuinka kauan, kunhan välissä vaan vähän sataisi, jotta luonto saisi kaipaamaansa vettä ja siite- ja katupöly vähän laskeutuisi.

Tällainen pikapostaus tällä kertaa, ja nyt nauttimaan helteestä, kun sitä vielä riittää!

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

  1. Kaunis pastellisävy ja voi monsterit ♥ Mä kestäisin myös tätä lämpöä mutta koirat viihtyis ulkona parhaiten kun ois aavistus viileämpää ja luontokin kaipais vettä, mutta eiköhän sitäkin vielä saada. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiccu! Täällä odotellaan sateita edelleen, ei ole näkynyt...

      Poista
  2. Hieno tuunaus ja ihana tuo väri! Voi noita suloisia monsterimussukoita:)♥ Täälläkin toivotaan että pikkuisen sataisi, vaikka yöaikaan! Aurinkoista toukokuun viimeistä päivää♥

    VastaaPoista
  3. Hienon näköinen ja väri mahtava.
    Lämmintä viikonloppua myös sinulle ja koirille. Kuuma tulee niillekin, vaikka meillä hakee vähän väliä aurinkoon. Mutta kyllä se taarpeeksi siitä saa, tulee mielellään sisälle.

    VastaaPoista