maanantai 22. lokakuuta 2018

Kierrättäen uusi koiransänky

Vihdoin monstereilla on uusi, arvoisensa sänky! Nimittäin kunnon prinsessasänky pylväineen ja katoksineen. Tämäkin syntyi luonnollisesti kierrätysmateriaaleista, eli vanhasta sohvapöydästä, jämämaalista ja kirpparilta ostetusta pitsiverhosta. Uutta oli ainoastaan verhojen sitomisessa käytetty nauha.Lähtökohta oli siis tämä, tori.fi:stä ilmaiseksi saatu puinen sohvapöytä:
No, jos ihan totta puhutaan, niin se ei ollut aivan ilmainen, sillä vein siitä kahvipaketin vastineeksi. Tykkään aina viedä vastineeksi jotain pientä, kun saan jotain ilmaiseksi.

Hion sohvapöydän pöytälevyä lukuun ottamatta, sillä se jäisi joka tapauksessa lattiaa vasten. Kiinnitin jalat paikoilleen. "Katoksen" olisi voinut kiinnittää myös pelkkien jalkojen varaan, mutta totesin, että siitä tulee siistimpi, kun laitoin jalkojen päätyyn pätkät rimaa, joiden varaan verhon saisi roikkumaan. Rima löytyi omista jämävarastoista.

Seuraavaksi vuorossa oli maalaus. Maalasin tämän eräästä projektista jääneellä vaaleanpunaisen jämällä. Sitten laitoin paikoilleen pitsiverhot sekä monstereiden vanhasta sängystä patjan, lampaantaljan ja tyynyt. Voilá!

Monsterit viihtyvät sängyssä, niistä on mukavaa olla "pesässä".Ja eihän se oli prinsessansänky eikä mikään ilman valoja!


Kyllä monstereiden nyt kelpaa, eikä sänky edes tullut kalliiksi! Sille tuli hintaa noin 5,50 eli kahvipaketin, kirppispitsiverhon ja nauhan hinta. Ja tietysti tekemisen vaiva, mutta ihanaahan monstereille oli sänkyä tehdä!

Monstereiden kanssa toivotamme kaikille oikein ihanaa alkanutta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Oih..ihanuus millainen lököpeti♥ Olet sinä vaan uskomattoman näppärä käsistäsi! Kyllä nyt monstereiden kelpaa kölliä kun on noin ihana nukkupaikka:) Mukavaa syyspäivää ja alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde! Tähän ei kyllä edes kummoista näppäryyttä tarvittu, oli todella helppo tuunaus :)

   Poista
 2. Siis tuo on niin upea ettei tosikaan! Meidän tytöt ihan kateellisina katselee ;) Kyllä kelpaa köllötellä ♥

  VastaaPoista
 3. Voi mitenkä suloinen sänky. Kyllä koiruleilla kelpaa nyt nukkua prinsessaunta.
  Sulla sitten riittää noita ideoita, ja oot kätevä käsistäsi.

  VastaaPoista
 4. Voiko ihanampaa koiranpetiä ollakkaan?
  Tosi hieno!
  Blogissani on sinulle haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Täytyykin käydä tsekkaamassa haaste! :)

   Poista