keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Minimonsteritreffit

28.10. meillä vietettiin Minimonsteritreffejä ja samalla Minimonstereiden yksivuotissynttäreitä! Pahoitteluni, että postauksessa on kestänyt näin kauan. Kuvia vaan tuli otettua satoja, joista suurin osa tietenkin epäonnistuneita, joten niiden läpikäymisessä ja käsittelyssä on kestänyt. Tässä kuitenkin niitä onnistuneempia otoksia treffeistä!

Vauhtiahan näiltä treffeiltä ei puuttunut ja ilokseni kaikki Minimonsterit saapuivat paikalle! Oli niin ihana nähdä niitä kaikkia. Kaikista onnellisin taisi kuitenkin olla Rukka. Siitä oli ihanaa, kun sisko ja veljet olivat leikkimässä enkä ole varmaan koskaan nähnyt sitä näin onnellisena! Myös Minimonstereiden isän Wolsun oli tarkoitus saapua paikalle, mutta valitettavasti se estyi kuitenkin. Ehkäpä seuraaville treffeille sekin kuitenkin pääsisi mukaan!

 Tilda (entinen Justiina), Taisto ja Rukka.

 Taisto <3


Taisto ja Tilda.

Lentävät sisarukset Tilda ja Paavo!


 Rukka Paavo-veljen hellässä syleilyssä, vieressä ihmettelee Tilda. Emmasta oli ehkä hivenen ärsyttävää, että sen lapset tulivat takaisin, vaikka ne olivat jo kertaalleen lähteneet! Välillä sekin kuitenkin innostui leikkimään.Tildan huisi palloloikka!

Vauhti-Tilda!

Niin onnellinen kuin Rukka olikin, kyllä sitä väsytti treffien jälkeen! Seuraavat pari päivää Rukkasella menikin akkuja ladatessa.
Minimonsterimaisen ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Ihan mielettömiä kuvia, varsinkin nuo lentävät sisarukset ♥

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia. Voin vain kuvitella mitenkä kiva tuo tapaaminen oli.
    Ihana kuva väsyttää niin että pitää nukkua :)

    VastaaPoista