torstai 27. lokakuuta 2016

Hyvää syntymäpäivää, Kuningas Jenson!




12 vuotta tuli Jensonille tänään mittariin! Naamasta sen uskoo, vanha herra on jo harmaantunut, mutta kun katsoo sen juoksua pihalla pallon perässä, ei ihan heti uskoisi. Ikinuori Jeppe :)

Palataanpa ajassa kaksi vuotta taaksepäin, kun Jeppe täytti 10. Pyöreiden vuosien kunniaksi piti tietenkin järjestää Kunkulle isot kekkerit! Jepen synttäreille tulikin enemmän vieraita kuin minun synttäreilleni ikinä :D Vieraita taisi käydä kaikkiaan kolmisenkymmentä, ihmisvieraista siis kyse. Jeppe kun ei ole koskaan toisista koirista niin välittänyt ;)

Talohan piti tietysti koristella juhlia varten. Koska Jeppe tuntuu jostain syystä mieltyneen vaaleanpunaiseen ja pinkkiin, olivat ne juhlien teemavärit.




Vieraillehan piti tietenkin olla myös tarjottavaa!



Riisimurokarkkeja, Kinder-kakkua, kauralastuja, fanipaloja.


Cocktail-piirakoita ja munavoita, savulohihyrriä ja paria eri salaattia. Emännän tavoitteena on aina, ettei vieraille jää nälkä, ja yleensä siinä onnistunkin :) 


Sankari sai lahjaksi ison köysilelun.

Oli kyllä ikimuistoiset pippalot! Naulakkokin tippui seinältä, kun väkeä oli niin paljon, ettei se kestänyt enää takkien painoa. Kirjahyllystäkin tippui kirjoja juhlien tuoksinnassa ja Jeppe taisi kaataa parit boolimukitkin leikkiessään ja joku tuikkukuppikin taisi saada osumaa, onneksi se vain sammui eivätkä Kunkun bileet päättyneet vähän isompaan liekkishow'hun...


Seuraavana päivänä oli sitten se virallinen juhlapäivä, jolloin Jeppe ja Emmakin saivat kakkua.

Lempinimi Kuningas Jenson/Kunkku muuten juontaa nimensä siitä, että Jensonilla on pienestä pitäen ollut kuninkaan eleet ja elkeet. Se on aina tiennyt olevansa pieni suuri koira, jonka ei tarvitse kumarrella ketään. Se on ehdottomasti osa sen viehätysvoimaa!


Jeppe ei ole ikinä tykännyt aikaisista aamuherätyksistä (aikainen=ennen puoltapäivää) ja se ei ole muuttunut kahdessatoista vuodessa yhtään. Niinpä se ei tänäänkään hirveän innoissaan ollut heräämässä synttäriselfietä varten... Illalla päivänsankari lienee enemmän juhlatuulella, joten illalla Jeppe saa sitten kakkua ja lahjan.

Paljon onnea, rakas pikku Kunkku!

11 kommenttia:

  1. Kuninkaalliset onnittelut Jepelle. On tuo 10 vuotta jo miehen ikä! Mukavaa torstaipäivää teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jeppehän siis täytti jo kaksitoista, nuo kymmenvuotisjuhlakuvat ovat kahden vuoden takaa :)

      Poista
  2. Onnittelut ihanalle Jeppe koiralle!😍

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea Jepelle! Ihana pieni kunkku! <3

    VastaaPoista
  4. Onnea kunkulle ♥ Meillä vielä kymppi edessä jos hyvin käy kun neiti vasta 7 vee.

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Onnea Jensonille, Russelit rulaa :)!!

    VastaaPoista