torstai 26. syyskuuta 2019

Sinkkis kiittää ja kumartaa!

Olettekin varmaan huomannut, ettei tämä blogi ole päivittynyt enää tammikuun jälkeen. Ei ole yksinkertaisesti ollut enää aikaa eikä innostusta, eikä ole oikeastaan kauheasti enää aikaa tuunaillakaan mitään, joten ei kauheasti ole tälle puolelle mitään kirjoitettavaa. Niinpä Sinkkis kiittää ja kumartaa, ja lopettaa tällä erää tähän. Jätän blogin kuitenkin vielä tänne, mikäli joskus vielä kirjoitusinspiraatio iskee!

Hevosblogini Pallurablogi jatkaa edelleen, samoin Joulublogini Kinkkuelämää ja Kinkkis onkin jo aktivoitunut tälle vuodelle! Instagram-tililläni @jennisalvisto jaan edelleen sisustus- ja DIY-juttuja, joten jos ne kiinnostavat edelleen, tervetuloa seuraamaan!


Kiitos kaikille mukana olleille!

2 kommenttia:

  1. Suuri Kiitos tältäpuoleltakin sinulle! Kaikenlaista kivaa tuunausta täältä löytyikin. Mutta aikansa kutakin. Kiva sitten siirtyä joulublogisi pariin :)
    Oikein hienoa syksyä ja sitä Joulunodotusta! :)

    VastaaPoista
  2. Hei kaikki online-katsojat, olen Annette Mentzek-Petander, olen kotoisin Vaasasta, täällä jakaakseni minulle tehtyä upeaa työtä. Kolmen vuoden avioliiton jälkeen aviomieheni kanssa 2kids kanssa, aviomieheni alkoi käyttäytyä omituisesti ja lähteä ulos muiden naisten kanssa ja osoittanut minulle kylmää rakkautta, useaan otteeseen hän uhkaa erottaa minut, jos uskallan kysyä häntä hänen suhteestaan ​​muihin naisiin, olin täysin tuhoutunut ja hämmentynyt, kunnes vanha ystäväni kertoi minulle Internetin nimeltä Dr. Igbinovia, joka auttaa ihmisiä, joilla on suhde- ja avioliitto-ongelmia rakkausloitsujen voimalla, ensin epäilin siitä, onko sellaista koskaan olemassa, mutta minä päätti kokeilla sitä, kun otan yhteyttä häneen, hän auttoi minua heittämään rakkausloitsun ja 48 tunnin sisällä aviomieheni palasi luokseni ja alkoi pyytää anteeksi. Nyt hän on lopettanut lähtemisen muiden naisten kanssa ja hän on kanssani hyvästä ja tosielämästä . Ota yhteyttä tähän suureen rakkaudenloitsijaan, jotta suhdesi tai avioliitto-ongelmasi voidaan ratkaista tänään. Hän parantaa myös hiv / aidsia, hepatiittia, matala-asteista laskurinhoitoa, syöpätauteja, kuitumaisia ​​sairauksia, Gonorrea, Fallopian putkia, raskautta, heppereitä. kaikki kiitokset tohtori Igbinovialle, hän voi myös auttaa sinua, ota suoraan yhteyttä häneen, jos tarvitset hänen apua hänen WhatsApp häntä kohtaan +2348144480786 tai sähköpostitse, doctorigbinovia93@gmail.com kiitos siitä, että vietit aikaa kanssani .....

    VastaaPoista