torstai 2. maaliskuuta 2017

Överipinkki bling bling -kynttilänjalka

Ihan ensimmäisenä täytyy kiittää kaikkia edellisen postaukseni lukeneita, teitä oli hurjan paljon! Hassua miten sitä itse aina toivoisi, että olisipa mun blogini ammattimaisemman näköinen ja muistuttaisipa kotini enemmän sisustuslehden aukeamaa, mutta sitten kun postaa jotain inhottavan realistista, ihmiset kiinnostuvat siitä enemmän :) Edellinen postaukseni Miltä meillä oikeasti näyttää? on ollut ylivoimaisesti blogini suosituin postaus ja taisin sen ansiosta saada muutaman uuden lukijankin, tervetuloa mukaan!

Mutta sitten itse asiaan, eli tuunauksiin. Jotain olen taas ehtinyt tuunata ja betonillakin duunata, mutta esittelenpä teille nyt kirpparilta löytämäni ruman ruskean metallisen kynttilänjalan.


Yleensä en tykkää maalata spray-maaleilla, sillä yksi sellainen purkki ei oikeastaan riitä juuri mihinkään, kun sitä menee niin paljon siinä suihkutellessa hukkaan. Toisinaan spray-maali on kuitenkin paikallaan, kuten tässä. Niinpä suihkin tämän pinkillä spray-maalilla, ja koristelin tällaisella eBaystä tilaamallani "timantti"tarralla:

 Siitä tulikin sitten aivan överipinkki ja överiblingi. Kaikessa kauheassa blingeydessään se kuitenkin istuu meille aika hyvin :)
Niin että overiä loppuviikkoa vaan kaikille! Itse aion todennäköisesti vetää ainakin suklaaöverit viikonloppuna, mutta toivotaan, että suklaa on ainoa, mikä menee överiksi.16 kommenttia:

 1. Siitä tuli tosi nätti! Pinkki ja bling bling on aina hieno! 😍 Mukavaa loppuviikkoa! ☺

  VastaaPoista
 2. Vähänkö ihana :) Jos joskus meinaat luopua siitä, kysy eka multa....mutten ihmettele jos et raaski ♥

  VastaaPoista
 3. juuri mun näköinen jalka....väri sekä toi bling :)

  VastaaPoista
 4. Siitä tuli tosi hieno!
  Hyvää illan jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Taas kerran sait niin hienoa tulosta aikaiseksi. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Pinkkiä ja blingblingiä pitää olla - arjen ilostuttajat, ihan ihana tuunaus, kelpaisi mullekin!

  VastaaPoista
 7. Hieno tuli! Minä pidän Jenni blogistasi juuri sen takia niin kovin, kun se on "helposti lähestyttävä". Elikäs kiiltokuvakodit blogeissa aiheuttavat ahdistusta enemmän, kuin inspiraatiota. Tästä syystä tällaiset elämänmakuiset ja inhimilliset postaukset ovat niin ihania. Jatka juuri tällaisella omalla kodikkaalla ja iloisella linjallasi.

  VastaaPoista