sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Minimonsterihuumaa vol 2

Ihanaiset minimonsterit ovat tänään 11 päivän ikäisiä ja silmien aukeamista odotellaan kovasti!


Koiranpentujen silmät aukeavat 10-14 päivän iässä. Vielä ei ole yksikään minimonstereista aukaissut silmiään, mutta eiköhän se tapahdu kohta!

Vieläkään nämä ihanaiset eivät tee sen kummempia kuin syö, nuku ja möngi. 
Minimonsterit ovat ihan käsittämättömän ahneita, varsinkin kaksi suurinta! Välillä käy Emmaa oikein sääliksi, kun sillä on niin lohduton ilme, kun nuo pienet vampyyrit tuntuvat imevän sen kuiviin!


Pentueen pienin  tyttö (kuvassa alla) meinaa välillä jäädä isompien jalkoihin, ja olenkin nyt vähän vahtinut, että myös se pääsee nisälle. Se on selkeästi sisaruksiaan pienempi (tällä hetkellä n. 400 grammaa kun isoimmat yli 500) vaikka onkin ihan sisukas pieni monsterinalku ja on kasvanut ihan hyvin. Sisarukset ovat vaan kasvaneet vielä enemmän!


Emma selkeästi kaipaa jo yhteisiä sylittelyhetkiä, se saattaa hetkittäin jo tulla hetkeksi syliin istumaan kun olen esimerkiksi sohvalla, mutta sitten heti käy kutsu takaisin pentulaatikkoon. Onneksi nuo pienet alkavat jo parin viikon päästä syödä kiinteää ruokaa ja pärjäävät sitten jo hetken ilman mammaa, niin päästään Emman kanssa taas sylittelemään.

Sen verran minimonsterit ovat jo kasvaneet, että nyt ne jo ihan selvästi tuoksuvat pennuilta! Kaikki koiranpentuja haistelleet tietävät sen tuoksun, se on yksi parhaista tuoksuista ikinä! Nyt kun menee pentulaatikolle, sielä tulee vastaan ihana pennun tuoksu. Aah!


Nyt on pakko mennä taas nuuhkimaan! Ihanaa pennuntuoksuista alkavaa viikkoa kaikille!

12 kommenttia:

 1. voi jösses, ihanaa vauva-arkea teillä.. kyllä vaan on pikkuisia ja söpöjä.. Onnea koko perheelle!!

  VastaaPoista
 2. En kestä näitä kuvia..aaw:)♥ Ovat kyllä sellaisia lutumussukoita! Rapsutuksia kaikille karvakamuille ja mukavaa sunnuntaita♥

  VastaaPoista
 3. On ne aivan ihania! ❤❤ Hyvää alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 4. Mä uskon että se tuoksu on iihana ♥ Tira tuoksuu välilä ihan popcornilta ja se on sen ominaistuoksu aina kun se on rentoutunut ja olettaakseni onnellinen ♥ Nuo on kyllä niin söpösiä. Ihanaa uutta viikonalkua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Popcirnilta tuoksuu Jeppe ja Emmakin mutta tuo pennuntuoksu on jotain vielä ihanampaa ❤ kiitos ja ihanaa alkavaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 5. Söpöläiset!😍
  Niin ihania!❤️

  VastaaPoista