sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Katsaus vuoteen 2017

Aina näin vuodenvaihteessa tulee mietittyä kulunutta vuotta. Vuodesta 2017
 voin sanoa, että se on ollut minulle erittäin hyvä!

Yksi parhaista jutuista vuonna 2017 oli tämä:


Ihana oma pieni suomenheppa <3 Hevosenomistajuus 5 vuoden tauon jälkeen on ollut outoa ja ihanaa. Toivottavasti meillä on Stellan kanssa vielä yhteisiä vuosikymmeniä edessä!


Toinen tämän vuoden suuri juttu oli tietysti Minimonsterit:


Vieläkin on vaikea uskoa, että tuo niin pitkäaikainen haave tuli vihdoin tänä vuonna todeksi. Neljä ihanaa pikku-Emmaa!Minimonstereiden ja hevosen myötä vuosi 2017 oli melko kiireinen varsinkin loppuvuodesta. Mutta se oli sitäkin antoisampi!

Liian vähän jäi aikaa tuunauksille, ja sen suhteen aionkin vuonna 2018 parantaa tapani! Jotain kivaa sain sentään tänäkin vuonna aikaiseksi.


Jos nyt pitää jotain negatiivista löytää vuodesta 2017, niin kieltämättä vähän kyrsii, että olen edelleen sinkku. Mutta minkäs teet kun hyvää en ole löytänyt ja huonoa en huoli!

Oma vuodenvaihde menee tänäkin vuonna kotosalla koirien kanssa, sillä Jeppe pelkää pauketta. Tosin tänä vuonna sen kuulo taitaa olla jo sen verran heikentynyt, että jospa Jeppe ei niin paljon pauketta kuulisi. Illalla aion vielä herkutella mozzarella-pestopastasalaatilla, sienisalaatilla ja jouluruuanjämistä itsetehdyillä sämpylöillä. (Jos laatikonjämiä on vielä jemmassa ja haluat niitä hyötykäyttää, ohjeen löydät täältä.)


Oikein hyvää uutta vuotta kaikille!

6 kommenttia:

 1. Paljon kivoja juttuja on vuoteesi mahtunut!
  Ihania tuunauksia!
  Toivottavasti löydät sen oikean!❤
  Ihanaa uutta vuotta blogiystäväni!❤🌟

  VastaaPoista
 2. Ihana kooste♥ Tuokoon tämä uusivuosi tullessaan sinne kaikkea mukavaa..ja kovasti toivon että löytyy sellainen hyvä, huonolla ei tekkään mitään:)♥ Hyvää uutta vuotta 2018♥

  VastaaPoista
 3. Kiva vuosi sinulla, iso asioita tapahtunut :) Hyvää kannattaa odottaa, se on vanha klisee mutta niin totta!
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Kivoja asioita on sun elämääsi mahtunut. Varsinkin nuo eläimet, suloisia.

  VastaaPoista
 5. Hieno vuosi! Toivotaan, että tänä vuonna se Hyvä marssii vastaan ja pistää sin pään ihan pyörälle ja sukat pyörimään jaloissa :)

  VastaaPoista