tiistai 24. heinäkuuta 2018

Vauhtiajoilla

Viikonloppuna tuli poikettua Seinäjoen Vauhtiajoilla kannustamassa siellä Legends-sarjassa kisannutta työkaveria. Ja jos totta puhutaan, ei ajojen iltaohjelmakaan varsinaisesti haitannut.


Asia, joka Vauhtiajoissa kusi ihan huolella, oli aikataulutus. Legendsien ensimmäisen kisan piti olla jo lauantaina, mutta koska radalla oli mennyt niin paljon peltiä ryttyyn, siirtyivät Legendsit kokonaan sunnuntaille. 

No, siitä onneksi selvittiin, sillä ilmeisesti iltaohjelman oli aikatauluttanut joku muu, sillä ihana Pete Parkkonen esiintyi onneksi ajallaan! Pete on kyllä parasta, mitä suomalaisille sinkkunaisille on tapahtunut pitkään aikaan, tai ehkä koskaan.

Seinäjokilaiset miehet sen sijaan eivät olleet lähelläkään parasta, mitä suomalaisille sinkkunaisille voi tapahtua. Olen aina luullut, että hämeenlinnalaiset ovat maailman sisäänpäinlämpiävintä ja sulkeutuneinta porukkaa, mutta seinäjokilaiset taitavat kyllä viedä sen tittelin! Onneksi me viihdyttiin ihan hyvin omalla porukalla, niin ei haitannut vaikka keskusteluyritykset paikallisten kanssa kariutuivat siihen, että vastaukseksi sai murahduksen, tai jos henkilö oli vähän ulospäinsuuntautuneempi, niin kaksi murahdusta. Hekin siis ilmeisesti viihtyvät hyvin omalla porukalla, ja eihän siinä mitään.

Peten keikalla satoi kyllä kaikin tavoin ja koko rahalla, vettä nimittäin tuli ihan taivaan täydeltä. Onneksi jossain vaiheessa kirkastui, ja loppuillan saattoi juhlia ilman sadetakkia.


Vaikka seinäjokilaiset eivät osanneetkaan keskustella, buuata he kyllä osasivat! En voi käsittää, että miksi lähteä katsomaan artistin keikkaa ja sitten buuata artistille! Buuausta sai osakseen Anastacia, joka hölmönä meni paljastamaan, että hänen kitaristinsa on Ruotsista. Hävetti yleisön puolesta. Aikuiset ihmiset...

Sunnuntaina päästiin sitten onneksi seuraamaan kisojakin, vaikka aikataulutus pissi silloinkin, ja pahasti. 


Ennen Legendsiä seurattiin Touring Carsia, vaikka tietysti Legends kiinnosti kaikista eniten.Varsinaista menestystä ei tällä kertaa tullut meidän tiimille, mutta pääasiahan oli osallistuminen!

Kaiken kaikkiaan Seinäjoen reissu oli kyllä huippuhauska, vaikka se tulikin vietettyä pääosin vain omalla porukalla. Keikoilla oli kivaa yleisöstä huolimatta, artistit olivat huippuja ja kyllähän ne seinäjokilaisetkin vähän lämpenivät kun Neon 2 esitti vanhoja hittejä. Ja yksi mainitsemisen arvoinen asia niin rata- kuin festarialueella olivat bajamajat! Niitä oli tarpeeksi, eli siis ihanan paljon, ja "joka puolella" ja ennen kaikkea ne olivat siistejä! Niistä siis järjestäjälle kymmenen pistettä ja papukaijamerkki! 


                                                     Vauhdikasta alkanutta viikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti