sunnuntai 5. elokuuta 2018

Roskalavalta kajahtaa: Pieni vanha pöytä

Jokin aika sitten sain Facebookin Roskalava-ryhmästä tämän vanhan pöydän. Sen pinta oli jo melko kärsinyt ja se kaipasi ehdottomasti uutta maalikerrosta.





Ei muuta kun hiomapaperi kauniiseen käteen ja sen jälkeen maalien jämiä tonkimaan. Ja sieltä löytyikin aivan ihana väri tälle pienelle pöydälle!


Mielestäni turkoosi sopii niin hyvin tuon tiikin kanssa yhteen! Tässä pöydässä on ilmeisesti alun perin ollut valkoiset jalat, ja pöytätaso ja laatikko ovat olleet tiikkiä. Tuo pöytätaso oli kuitenkin jo sen verran kulunut, että tarvitsi maalia. Olisin toki voinut palauttaa tämän myös alkuperäisiin väreihin, mutta se sopii paremmin meille värikkäänä. Laatikon halusin kuitenkin edelleen pitää tiikkisenä.


Tämä pääsi suorittamaan levysoitinpöydän virkaa entisen valkoisen tilalle.



Laatikossa oli pieni kauneusvirhe, mutta en anna sen häiritä. Vanhassa huonekalussa saa näkyä elämä!


Seuraava tuunaus onkin sitten ehkä tämä nyt ylimääräiseksi jäänyt entinen levysoitinpöytä. Ehkä sillekin löytyisi värikkäämpänä käyttöä!

Värikästä alkavaa viikkoa kaikille!


5 kommenttia:

  1. Pöytähän suorastaan kuuluu levarin alle, kiva tuunaus😊

    VastaaPoista
  2. Voi miten tulikin hieno tuosta pöydästä ja tuo turkoosi väri on aivan ihana! Olet kyllä niin taitava tuunailemaan:)♥ Kiitos myös oikein kovasti mukavasta postista, se tuli perille..meillä täällä kotona naureskelivat kun avasin pakettia ja ihastelin, että kuinka voikin osua väri niin kohdilleen:) Aivan ihana!♥ Leppoisaa alkavaa viikkoa♥

    VastaaPoista
  3. Ihana tuunaus!
    Hyvää viikon jatkoa!❤️

    VastaaPoista