keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Lahja: tölkkikakku

Näitä vähän erilaisempia lahjoja on tullut nyt tehtyä oikein urakalla. On ollut hillopurkkia ja tuunattua Ikean lipastoa. Muutamalle, joille halusin viedä jotain "käytännöllistä", on tullut väsättyä tölkkikakku, siis ikään kuin tölkkiversio vaippakakusta.

Tölkkikakun voi tehdä joko alkoholia sisältävistä tölkeistä, tai vaikkapa limutölkeistä. Tölkkien lisäksi tarvitsee tukevaa pahvia, kakkupaperia, pikkuherkkuja tölkkien kaveriksi sekä sellofaania ja nauhaa koristeluun.


Ensimmäisen kerroksen kokosin pahvista leikkaamani pyöreän palan päälle. Väliin laitoin vielä kakkupaperin, jottei pahvi näyttäisi niin rumalta. Tölkkien keskelle laitoin karkkipussin ja sidoin tölkit yhteen nauhalla.

Toinen kerros koottiin samalla periaatteella ensimmäisen päälle, paitsi että siitä tein pienemmän. Jälleen naru ympärille. Näiden päälle laitoin vielä viimeiseksi kerrokseksi yhden tölkin. Laitoin vielä tölkkien väliin ja vierelle vähän lakuja ja muutakin karkkia. 

Lopuksi käärin "kakun" sellofaaniin".


Samalla periaatteella tein myös ystävälleni cokiskakun.



Nämä lahjat eivät ainakaan jää nurkkiin pyörimään!

Aurinkoista loppuviikko kaikille!

Ps. Olethan huomannut, että Joulublogi Kinkkuelämää on aktivoitunut?




6 kommenttia:

  1. Niin hienot ja kiva idea!😀❤️

    VastaaPoista
  2. No on hauska idea! :D Täällä Saksassa näkee vastaavanlaisia (ei kyllä kakun muotoon laitettuja) valmiita lahjapakkauksia joissa saattaa olla vaikka karkkia, olutpullo, suolapähkinöitä yms. sekä sellofaania ympärillä. Tämä kakkuidea on todella hauska! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Idean saa ihan vapaasti varastaa kyllä Saksaan, siellä lienee juomamateriaalia mistä valita :D

      Poista