perjantai 20. toukokuuta 2016

Vaaleanpunainen kammari

Tuli tehtyä makuuhuoneeseen uusi kalustehankinta, joten päätin samalla esitellä koko makkarin. Olen nimennyt makuuhuoneeni vaaleanpunaiseksi kammariksi, sillä se on... no, vaaleanpunainen.


Makuuhuoneeni sijaitsee yläkerrassa, jonne mennään vaaleanpunaisia portaita pitkin.
Yläkerrassa ei ole kuin tämä yksi huone, toisella puolella muuria on sitten kylmää varastotilaa, joka on sitten mahdollista joskus muuttaa lämpimäksi tilaksi, jos on tarvetta.


Makuuhuoneen lattia on vähän tummempaa vaaleanpunaista, maali on Uulan öljymaalia ja sävy Kanerva. Makuuhuoneen katto on muuten ihan tavallista valkolakattua paneelia, mutta vaaleanpunainen lattia heijastaa siihen sen verran, että paneelikin näyttää vaaleanpunasävyiseltä.

Sänky on luonnollisestikin makuuhuoneen isoin huonekalu ja olen sijoittanut sen huoneen keskipisteeksi. Sänky on Ikeasta.


Yöpöydän olen saanut siskoltani.Pieni lipasto kätkee sisäänsä alusvaatteet ja toimii myös kenkiensäilyttimenä. Kenkiä minulla riittää...


Isossa Ikean lipastossa on vaatteita. Likapyykkikorin olen piilottanut lipaston viereen.
Tämän arkunkin olen saanut siskoltani, ja se on niitä harvoja huonekalujani, jotka olen maalannut valkoiseksi.Peräseinällä, joka ei ole seinä, vaan kaide, on uusin hankintani, Ikean Hurdal-liinavaatekaappi, jonka muutin vaatekaapiksi. Rintamamiestalon vinttejä asuttavat ihmiset tietävät, että huonekalujen löytäminen on haastavaa madaltuvan katon takia. Itse ratkaisin vaatekaappiongelman ostamalla liinavaatekaapin, joka on täyskorkeaa vaatekaappia matalampi, ja laittamalla sinne tangon vaatteille.
Vaatetanko on ihan tavallinen harjanvarsi, jonka kiinnitin vanhasta nahkavyöstä leikkaamillani paloilla ja ruuveilla kaappiin.


Tuoli on löytö roskalavalta. Räsymaton olen saanut mummolta. 


Tämän ihanan koiranpedin olen tilannut joskus Hyvän tuulen puodista, mutta valitettavasti tämä ei enää ole siellä valikoimissa. Petivaatteet sänkyyn on tehnyt äitini.Makuuhuoneen ikkunalautaa koristaa Finnmarilta ostettu keinuhevonen. Rakastan keinuhevosia!


Makuuhuoneen tapetti on Tapettitalon malli Isoäidin aikaan.

Melko hempeitä sävyjä siis löytyy vaaleanpunaisesta kammarista :) Yksin asumisessa on se hyvä puoli, että saa sisustaa juuri niin hempeästi, kuin haluaa. Itse tykkään käyttää sisustuksessa paljon värejä, mutta pienet huoneet vaativat sen, että sävyt ovat melko vaaleita. Tykkään makuuhuoneeni harmoniasta ja täällä nukkuu kyllä hyvin. 

Ihanan hempeää viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Sinulla on niin kaunis makuuhuone!
  Tuo Ikean sänky on hieno!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään tuosta sängystä todella paljon, vaikka se onkin suorastaan ällöromanttinen :)

   Poista
 2. Oi kun kaunista! Täällä huokailen ihastuksesta. Niin nätisti kaikki sopii yhteen. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan romenttista <3 Paljon kivoja juttuja, varmasti mukava koti! Mä oon ratkaissut kenkien säilytyksen vähän samalla tavalla, sillä osa on koristeena!

  VastaaPoista