tiistai 13. helmikuuta 2018

Värisuora: Lasten tuolit

Viime kuussa tuunailin vähän tällaista isompaa tuunausprojektia. Ostin viisi lasten tuolia, vähän sellaiseen sulovilenmäistyyliin "Kun halvalla sain".Ensin hioin tuolit ja sitten päätin ottaa kaikki maalinjämät käyttöön. Yhden purkin sain peräti tyhjennettyäkin, yritän hillitä itseäni etten ostaisi uusia maaleja ennen kuin osa vanhoista on käytetty loppuun.


Tällainen värisuora niistä sitten tuli! Joku ehkä miettii, että mitäpä lapseton ihminen tekee viidellä lasten tuolilla? No juu, sitä mietin minäkin! Kaksi näistä tuoleista päätyi jo uusiin hyviin koteihin, kolme vielä odottelee loppusijoituspaikkaa :)

Värikästä alkanutta viikkoa kaikille!


11 kommenttia:

 1. Ihania tuoleja <3 Varmasti ollut saajat mielissään <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihastuttavia tuoleja. Kyllä ne omistajansa löytävät.

  VastaaPoista
 3. Herkulliset tuolit varmasti löytävät kotinsa. Tuollainen tuoli olisi meille oivallinen, tekisin siitä koirille ruoka /vesikuppi telineen..

  VastaaPoista
 4. Söpöjä. Tarvitsethan myös tuoleja lapsivieraille, kummilapsille tai vain sisustuksellisesti esim. kukkapöydäksi.

  VastaaPoista
 5. Ihanat pikkutuolit!
  Hyvää ystävänpäivää!😘❤️

  VastaaPoista
 6. Hienot tuli! Mulla on ollut vähän samansuuntaisia ajatuksia meidän keittiöntuolien suhteen, mutta vielä olen jättänyt maalaamatta. Mies kun ei meillä oikein innostu värien yhdistelystä ja pakko kai sitäkin mielipidettä on kuunnella :) Itse haluaisin keittiöntuolit, joista jokainen on erivärinen!

  VastaaPoista