torstai 7. tammikuuta 2016

Pretty in Pink

Yksinasumisessa yksi hyvä puoli on se, että saa sisustaa juuri niin kuin haluaa, ja käyttää juuri niitä värejä, joita haluaa. Yksi omista lempiväreistäni on vaaleanpunainen, ja se näkyy sisustuksessanikin melko paljon. Mitäpä kaikkea vaaleanpunaista sisustuksestani löytyykään?Yläkertaan vievät rappuset on maalattu hempeän vaaleanpunaiseksi. Tällä samalla sävyllä on muuten maalattu myös alakerran kynnykset.
Yläkerrassa sijaitsevan makuuhuoneeni lattia on tummempaa vaaleanpunaista, sävy on nimeltään Kanerva.
Keittiöstä löytyy vaaleanpunaiset kaapit. Nämä ovat talon alkuperäiset keittiökaapit, jotka olen maalannut todella hennolla vaaleanpunaisella. Vetimet on myös vaihdettu, sillä alkuperäiset lankavetimet oli ehditty vaihtaa joihinkin hirvityksiin.Keittiöstä löytyy pöydän äärestä myös tällainen pinkki pinnatuoli. Tuoli on mummon vanha ja ystäväni on sen minulle maalannut.
Samaa pinkin sävyä on myös tämä jakkara, joka toimittaa olohuoneessani sohvapöydän virkaa. Jakkara on kirpputorilta löydetty.

Ruusukranssin ruusutkin ovat, luonnollisestikin, vaaleanpunaisia.Herkän vaaleanpunainen lyhty on Ikeasta. Se on niin kaunis, etten ole raaskinut viedä sitä ulos.

Maalaaminen on helppo tapa muuttaa huonekalujen ja talon pintojen ilmettä. Käytänkin maalatessani värejä melko rohkeasti, sillä kun satsaa kunnolliseen pintaan, siis huonekaluissa puuhun, on se helposti maalattavissa uudelleen, jollei väri miellytäkään. Yläkerran vaaleanpunaisten lattioiden kanssa otin hienoisen riskin, mutta se kannatti. Lopputulos on ainakin omasta mielestäni upea :)

Ulkona paukkuukin pakkanen oikein huolella juuri nyt. Mittarissa oli aamulla -28 astetta, nyt -27. Täytyy sanoa, ettei tällainen keli enää ole minun mieleeni, vaikka tykkäänkin siitä, että talvella on pakkasta ja lunta. Sopiva pakkasmäärä olisi kuitenkin mielestäni 1-10 astetta, ja tämä talvi on siitäkin erikoinen, että täällä Etelä-Suomessa lunta on paukkupakkasista huolimatta todella vähän tai ei ollenkaan. 

Hyytävästä säästä huolimatta mukavaa loppuviikkoa kaikille!
1 kommentti:

  1. Niin ihanasti pinkisti.Kiva kun jatkat blogias.Tätä on niin kiva lukee.Värien käyttö on merkki rohkeudesta ja niinpä kuvia katsoessa voi vaan todeta että kunpa voisi itsekin asustella noin

    VastaaPoista