lauantai 9. huhtikuuta 2016

Kirppislöytöjä ja pieniä puutarhahommia

Tänään päätin ex-tempore lähteä kirppiskierrokselle, ja tulikin löydettyä vaikka mitä kivaa pikkurahalla!


Emmalle löytyi eurolla oma bulldoggi retuutettavaksi.


Disney-klassikko irtosi niinikään eurolla. Rakastan Disneyn vanhoja piirrettyjä!


Pari kranssipohjaa, niin ikään eurolla per kappale.


Nämä oli pakko ostaa ihan nostalgian takia! Muistatteko, kun pienenä oltiin kavereiden kanssa kirjeenvaihdossa ja osteltiin aina hienoja kirjepapereita? Nämä kirjepaperit menevät varmaankin askartelumateriaaliksi, hintaa näillä oli peräti 80 senttiä.


Neonpinkillä vyöllä oli hintaa 50 senttiä. Toivottavasti tätä tulee joskus käytettyäkin :D


Vanha valokuvakehys lähti eurolla matkaan.


Ensi joulua varten löysin kaksi pienempää kaitaliinaa ja yhden isomman, yhteensä näillä oli hintaa 1,20 euroa. Luultavasti teen näistä ensi jouluksi lahjapusseja.


Nämä ihanat euron tonttuverhot oli pakko saada!

Kirpparkierroksen päätteeksi menin vielä Jyskiin, josta tarttui mukaan tällainen ihana kynnysmatto:


 Tänää tehtiin myös monstereiden kanssa vähän puutarhahommia. Kävin ostamassa Terrasta vähän orvokkeja ja keräsin pihalta lyhdyt pois.


Pihalla olevaan pataan istutan joka kevät orvokkeja, sillä ne ovat lempikukkiani ja kestävät myös pientä pakkasta. Nyt ne näyttävät vielä vähän orvoilta, mutta täyttävät kyllä padan kesän mittaan. Viime kesä olikin niin kolea, että orvokit olivat miltei ainoita kesäkukkia, jotka kukoistivat pihassani koko kesän. Nyt padassa on vielä muutama narsissi, mutta kun ne kuihtuvat, siirrän ne pois, jotta orvokit saavat lisää tila.


Ostin myös kaksi amppelia, yhden portin pieleen ja yhden ulko-oven viereen. Ihanaa, kun saa harmauden keskellä vähän väriä! Piha on muuten vielä melko ankean näköinen, kun mikään ei vielä viherrä.


Lisäksi istutin vielä kaikki joululta jääneet hyasintin sekä pääsiäisestä jääneet narsissin sipulit maahan. Säästän ne joka vuosi ja istutan keväällä pihalle, ja suurin osa niistä nousee seuraavana keväänä sitten vielä ilahduttamaan.

Huomenna on vielä tarkoitus tehdä lisää pihahommia, kun pitäisi olla aurinkoinen päivä. Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!


 

4 kommenttia:

 1. Niin kivoja löytöjä olet tehnyt!
  Nuo kranssipohjatkin oli niin edullisia.
  Ostin myös orvokkeja ja istuttelin jo niitä pihalle.
  Ja istutin myös hyasintin ja narsissin vanhat sipulit maahan.
  Saa kattoo lähteekö ensi vuonna kukkimaan?
  Mukavaa sunnuntai päivää!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kranssipohjista pitäisikin väsäillä joku uusi kiva keväinen kranssi ulko-oveen :)

  VastaaPoista
 3. Lähdössä tänään itsekin isolle kirkolle kirppiskierrokselle. Joskus tuntuu, että löytöjä suorastaan tulvii eteen, joskus ei sitten mitään. Toivottavasti tänään on ensimmäisen mukainen kirppistelypäivä. Tuo Jyskin kynnysmatto houkuttaisi, vaikka ihan kissan kiusaksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ainakin menee kirpparikierroksilla yleensä niin, että jos on jotain tiettyä hakusessa, ei löydy mitään, mutta sitten jos ei ole mitään etsinnässä, löytyy vaikka mitä :)

   Poista