torstai 7. huhtikuuta 2016

Testissä Lumene Blur ja Lumene Matt Control -meikkivoiteet

Tuossa jokin aika sitten pohdiskelin uuden meikkivoiteen ostamista. Tokmannilla oli jokin aika sitten hyvä tarjous Lumenen meikeistä, joten ostin pari tuotetta testiin.


Testiin ostin seuraavat tuotteet: Matt Control Oil-Free foundation, Longwear Blur foundation sekä Longwear blur meikkipuuteri. Oma ihoni on sekaiho ja alkaa kiiltelemään päivän mittaan, eikä ole sävyltään kauhean tasainen. Kaipaisin siis meikkivoiteelta jonkinlaista peittävyyttä, jotta se tasoittaisi ihoni värisävyä ja pieniä epätasaisuuksia. Olen myös laiska, enkä varsinkaan aamuisin jaksaisi tuhlailla aikaa läträämällä ensin primeria ja sitten meikkivoidetta.

 Matt Control Oil-Free foundation


Tämä oli hienoinen pettymys. Koostumukseltaan on ohutta ja miellyttävää levittää, mutta ei peitä juuri mitään. Meikkivoidesiveltimellä sai vähän paremman peittävyyden aikaan kuin sormin. Pysyy hyvin kyllä paikallaan eikä keräänny päivän aikana esimerkiksi nenänpieliin, kuten jotkut meikkivoiteet minulla tekivät. Nenä alkaa kyllä kiiltää päivän mittaan tämänkin meikkivoiteen kanssa ja joudun paikkailemaan meikkiä puuterilla. Sävy on omalle iholleni loistava ja sulautuu siihen täydellisesti. Valitettavasti tästä ei tule meikkipussini luottotuotetta, sillä tämä ei peitä tarpeeksi. Ohuempaa, kevyttä peittoa haluavalle tämä voi olla ihan hyvä tuote.


Longwear Blur foundationTämä oli astetta parempi ja peittävämpi kuin Matt control, mutta pettymys silti, ei tarpeeksi peittävää kuitenkaan. Tämä kuitenkin pitää lupauksensa pitkäkestoisuudesta: säilyy iholla hyvin, eikä keräänny nenänpieliin. Pitää kiillonkin tuota Matt controlia paremmin kurissa. Sävy on tässäkin hyvä. Siltikään ei jää meikkipussiini, koska ei peitä tarpeeksi. Vähän vähemmällä peitolla pärjäävälle voin kuitenkin suositella tätä lämpimästi!


Longwear blur -meikkipuuteri
 
oli ehdottomasti tämän testin pahin pettymys. Tämän pitäisi olla meikkipuuteri, eli yksi tuote, jolla saa tehtyä kätevästi, helposti ja nopeasti meikkipohjan. Ajattelin tämän olevan ihana tuote arkiaamuiksi, jos se vaikka säästäisi aikaa sen verran, etten aina myöhästyisi sitä kahta minuuttia töistä.
Kun sivelin tätä ensimmäisen kerran naamaan, oli pakko tarkistaa, olinko kuitenkin vahingossa ostanut kivipuuterin, mutta ei. Meikkipuuteri lukee purnukassa. Tämän peitto on siis hyvin minimaalista eikä tästä kyllä meikkipuuteriksi ole. Enköhän käytä tämän loppuun kivipuuterina, mutta toista en enää osta.
 

Lumene tuotti siis tällä kertaa pettymyksen. Jos jollain on vinkata hyvää meikkivoidetta rasvoittuvalle sekaiholle, ilmiantakaa kommenttikenttään :)

3 kommenttia:

  1. Harmi, ettet löytänyt sopivaa. Mullakin on tuo Lumenen meikkipuuteri, enkä ole yhtään innostunut siitä. Tällä hetkellä ihoni on niin hilseilevä johtuen kasvovoiteesta (joka auttaa ruusufinniin), etten juurikaan käytä meikkivoidetta. Mutta mulla on Qlinicuen Antiblemish, joka auttaa ainakin näppyihin. Ei ole kovin peittävä, mutta tykkään riittävän vaaleasta sävystä. Moni meikkivoide on mulle liian tumma. Toivottavasti löydät itsellesi sopivan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää meikkijutut on aina sellaisia, että väkisinkin tulee hutiostoksia kun täytyy aina testata useampaa, että löytää itselleen sopivan. Mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle :) Täytyy jatkaa testailuja!

      Poista