maanantai 9. toukokuuta 2016

Aurinko, oi aurinko!

Ihan alkuun haluan kiittää kaikkia uusia lukijoita ja Facebook-sivun tykkääjiä, ihanaa että teitä on tullut niin paljon lisää, ja toivottavasti lueskelette juttujani jatkossakin!

Viime viikolla oli helatorstain vuoksi peräti nelipäiväinen piiiiiitkä viikonloppu, meillä kun kaikki pitivät töissä perjantaina pekkasen. Koko neljä päivää oli niin ihanan aurinkoista! Ja ainakaan viime kesän perusteella lämpimiä, aurinkoisia päiviä Suomen suvessa ei voi pitää itsestäänselvyytenä, joten kyllä me koirien kanssa nautittiin! Aamusta iltan ulkona, mikäs sen ihanampaa!


Koirat saivat keskiviikkona altaansa pihalle. Varsinkin Jeppe rakastaa tässä altaassa vilvoittelemista!




Russelit yleisesti ottaen rakastavat aurinkoa. Mun monsterit eivät suinkaan ole poikkeus! Torstaina hain Tokmannilta uuden pehmusteen bade baden -tuoliin, mutta Emman kanssa todettiin, että se on paljon kivempi laittaa tuohon terassille ja röhnötellä siinä, kun terassille paistaa niin ihanasti aurinko.


Torstaina onnistuin jo hankkimaan ekat rusketusrajatkin! Onneksi olin käyttänyt aurinkorasvaa, enkä palanut. Nyt on jo hyvää pohjarusketusta kesää varten.


Perjantaina tuli myös grillattua ekaa kertaa tänä vuonna. Ystävämme Pilvin kanssa pidimme ensin vähän pihatalkoita oksien silppuamisen merkeissä, ja sen jälkeen grillailtiin. Tämän kasvishampparin välissä on halloumia, ananasta, tomaattia, suolakurkkua, hampurilaiskastiketta ja ketsuppia. Ja oli hyvää! 


Grillailun jälkeen korkattiin myös pyöräilykausi, ja pyöräretki suuntautui tietysti pubiin ja jalassa oli totta kai asialliset pyöräilykengät... 


Lauantaina olikin sitten veto pois, vaikkei pubikierros kestänytkään myöhään. Emman kanssa nukuttiin päiväunia terassilla, kun naapurin rouva huutaa, että Jeppe on eksynyt väärälle puolelle aitaa, ja haluaisi takaisin pihaan :D Jostain aidanraosta se oli eksynyt väärälle puolelle ja kiltisti hiljaa odotti portin takana, että pääsisi takaisin. Emma katoaisi vastaavassa tilanteessa välittömästi horisonttiin, mutta Jeppe on niin kiltti mammanpoika :)



Sunnuntaina sitten kylvettiin kasvimaa. Viikkoa aikaisemmin kun mitä olen yleensä kylvänyt, mutta totesin, että nyt se on tehtävä, kun kerran on vielä lämmin. Jätin toistaiseksi hallaharsot laittamatta, mutta kaipa ne on tällä viikolla laitettava, kun viilenee.


Olen tehnyt kasvimaalle tällaiset kyltit laminoimalla. Kestävät hyvin myös kastelua.




Narsissit takapihalla alkavat pikku hiljaa kukkia.


Jeppe olikin sitten ihan rikki sunnuntai-iltana, kun oli remunnut niin monta päivää ulkona. Onneksi koitti maanantai ja arki, niin Jeppe saa levätä ;)

Aurinkoista viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun teidän koirilla on oma uima-allas!
    Nyt on saatu nauttia auringosta. Ja ollaan myös paljon jo grillattu.
    Ihanaa, kun kesä tulee!
    Mukavaa tiistai päivää!😊

    VastaaPoista
  2. Ajattelin tänään vielä grillata illalla ennne kuin sää kylmenee huomenna :) Mukavaa tiistaita sinullekin! :)

    VastaaPoista
  3. Missä vaiheessa ehdit kuvia nappailla ja miksen mä oo yhessäkään ;)?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ärsyttää kun en muistanut siinä grillaillessa ottaa yhtään kuvia! Toi hampparikuva on siitä yöevääksi jätetystä hampparista, samoin pyöräilykuvan otin kotiin tullessa :D Ois kyllä pitänyt ottaa susta Black Widow-kuva!

      Poista