tiistai 8. marraskuuta 2016

Kenkälaatikoiden tuunausta

Kenkälaatikoita löytyi nurkista muutama, joten ajattelin, että päällystän ne jotenkin kauniisti, jotta saan niihin askartelutarvikkeet nätisti säilöön.Ensin ajattelin päällystää tapetilla, mutta sitten laiskuri sisälläni heräsi, ja päätinkin käyttää Lidlistä ostamaani sisustusmuovia, siis sitä D-C Fixin halpisversiota.
Päällystäminen oli helppoa, mutta jos oikein tarkkaan tihrustaa, näkee, että tuosta muovista näkyy vähän läpi. Laiskuri sisälläni päätti kuitenkin myös, ettei anna sen häiritä!

Ei muuta kuin kamat sisään ja käyttöön!

Nyt onkin kivaa, kun kaikki askartelutarvikkeet ovat noissa laatikoissa, jotka puolestaan ovat kirjahyllyn päällä. Ennen ne olivat hajallaan erinäisissä lipastoissa sun muissa ympäri taloa. 

Tällainen helppo pikku pikatuunaus tällä kertaa. Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Nätti tuli! Vuosi sitten päällystin yhden pahvilaatikon vanhoilla joulukorteilla, ja säilytän siellä joulukoristeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihana idea! Mä päällystin yhden laatikon joulupaperilla, ja siitä tuli jouluaskartelutarvikelaatikko :)

   Poista
 2. Hieno laatikko!
  Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kivat tuli. Tuo tarramuovi onkin hyvä idea.

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea ☺Mä Just heitin pois kenkälaatikoita, ois tietty voinut tuunata👡

  VastaaPoista
 5. Hienot laatikot tuli! Itse olen päällystänyt laatikoita tapetinjämillä ja kankaalla :)

  VastaaPoista
 6. Meillä on varsin samanlainen maku mieltymys.. Mulla samaa muovia ja sillä päällystin meidän keittiön tason..aika ruusuista nyt on ja jäljelle jääneestä palasesta vielä tuunasin pahvilaatikon.. mutta tuo on kyllä kätevin tapa saada jotakin uutta ja kivaa sekä hyödyllistä!!

  VastaaPoista