tiistai 15. marraskuuta 2016

Kiitos kun piipahdit, ihana talvi!

Olen ehdottomasti kesäihminen, ja parhaiten porskutan silloin, kun lämmintä on 25 astetta ulkona. En juurikaan kärsi edes kovemmista helteistä. Kylmyyttä vihaan yli kaiken ja olen varsinainen vilukissa. Mutta jestas, että olen nauttinut näistä parin viime viikon pakkaspäivistä! Pakkasta kun on muutama aste, sen pystyy mainiosti torjumaan pukeutumalla. Maassa on ollut lunta, joten on ollut ihanan valoisaa. Ei sitä lunta ole paljoa ollut, 5-10 senttiä, mutta se on riittänyt. Kaikki on niin kaunista!


Aamullakin on päässyt paljon paremmin sängystä ylös, ja olen muutenkin ollut paljon pirteämpi, kun lumen ansiosta on niin paljon valoisampaa.



Pikkupakkasella nauttivat myös monsterit, kun tarkenee hyvin ulkoilla joko nakuna tai manttelin kanssa. Haalareita monsterit eivät voi sietää, tossuista puhumattakaan, joten kovilla pakkasilla meillä ulkoillaan vain välttämättömät. Mutta nyt on tarjennut ihanasti!

Huomatkaa Emman tyytyväinen ilme :D

Mutta! Säätiedotus lupaa meille päin vesisadetta loppuviikoksi :( Eli hyvästi ihana luminen kauneus, tervetuloa synkkyys ja harmaus. Kura ja vesikelit. Kumisaappaat ja koirien päivittäinen pesu. Musertava pimeys.

Muutama viikko sitten ostin Intersportin tarjouksesta Icebug-nastakengät. Näille on varmaan parina tulevana päivänä käyttöä, kun lumet lähtevät sulamaan. 

No, takaraivossa on kyllä kolkutellut koko ajan, että harvoinpa se ensilumi pysyväksi jää, joten arvattavissa on ollut tämä syksyn jatkuminen. Täytyy iloita siitä, että päästiin näinkin pitkälle marraskuuhun kauniissa talvikeleissä. 


Hei hei, ihana talvi! Tule pian takaisin!

15 kommenttia:

  1. On se kyllä niin harmi, kun lumet lähtee pois!
    Kunpa jouluksi tulisi lumet takaisin!😀

    Varmasti hyvät kengät näille keleille!
    Mukavaa illan jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jep, toivotaan että pian saataisiin taas lunta!

      Poista
  2. Onpa ihana omenainen kuva

    VastaaPoista
  3. Talviomenoita❄🍎❄Ihan on samat ajatukset talvesta, toivottavasti plussakelit ohimenevä ilmiö ja saadaan pikkupakkanen takaisin!

    VastaaPoista
  4. Onkin ollut kiva marraskuun alku, kun on ollut valoisampaa ja jouluisempaa. Mukavaa tiistai-iltaa.

    VastaaPoista
  5. Nastakenkiä kyllä tarvitsisi täälläkin, kun lauhtuu keli niin liukasta tulee. Hienot omenat ovat jääneet linnuille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täällä alkoi tänään lauhtua ja liukasta on...

      Poista
  6. Olen myös tykännyt näistä keleistä tosi paljon! Ja harmittaa jo etukäteen vesisade. Mutta toivotaan, että ei kestäisi kauan. Nastakengät on kyllä kätevät! :)

    VastaaPoista
  7. Sinulla on kyllä kaunis koti ulkoapäinkin.. ihana lämmin tunnelma välittyy ulos asti!

    VastaaPoista
  8. Täällä on synkeetä ja harmaata...sinne menivät lumet.

    VastaaPoista