torstai 23. helmikuuta 2017

DIY: Betonikranssi

Tuikkulyhtyjen lisäksi tuli tehtyä betonista ihastuttavan rosoinen ja yksinkertainen kranssi. Melkoista monitoimimateriaalia tuo betoni! Kyseessä on siis Sementtilaasti S 30, ja sen käsittelyyn voit katsoa vinkkejä edellisestä betonipostauksesta täältä (klik!).


Tällä kertaa laitoinkin betonia silikonivuoan pohjalle. (Tämä vuoka on pyhitetty askartelulle eli leivontakäyttöön tästä ei enää ole...)

Kranssihan siitä tuli!


Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä on minusta tosi kaunis! Rosoinen betoni ja herkkä pitsi sopivat niin hyvin yhteen! Käytin tähän tarkoitukseen paksua pitsiä, sillä betoninen kranssi on tietenkin melko raskas. Hion ensin vähän kranssin terävää takareunaa, jottei se naarmuttaisi ovea.
 
Tuntui kuitenkin, että kranssi kaipaisi vielä vähän jotain.


 Laitoin vielä toisen lenkin pitsiä. Tähän lenkkiin saa sitten ripustettua vuodenajan mukaan erilaisia koristeita. Nyt, vaikka ulkona tulikin eilen vielä lunta oikein tupruten, laitoin siihen herkän keväisen tekoruusun.


Tämä kranssi pääsi kuistin sisempään ulko-oveen toivottamaan tulijat tervetulleiksi.

Tämä oli nyt viimeinen betonipostaus tällä erää, lisää ehkä tulossa myöhemmin :)

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!
10 kommenttia:

 1. Onpa kiva idea.Tykkään betonijutuista.Olen etsinyt kukkaruukkua betonisena,mutta en ole löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuonhan voisi ehkä jotenkin tehdä itse, onnistuisikohan jos esim. kastaisi ämpärin tai ruukun betoniin? Eihän se silloin kokonaan betoninen olisi, mutta betonisen näköinen :)

   Poista
 2. Tosi hieno!
  Ihanan tasainen lopputulos!

  VastaaPoista
 3. Tuli kyllä kaunis kranssi! Hyvin sopii pitsi ja ruusu! Se on sitten kiva koristella jouluna jouluiseksi. :)

  VastaaPoista
 4. Betonityöt vievät menneessään, se on edullista materiaalia, kestävää ja monipuolistakin, on hauskaa keksiä mitä erilaisemmista muotteja käyttämällä ihanuuksia!! Paljon ihanuuksia oletkin tehnyt!!

  VastaaPoista
 5. Aikas makee, kaikkea sitä voi betonistakin tehdä:)

  VastaaPoista