tiistai 7. helmikuuta 2017

Parola-bileet!

Lauantaina kokoonnuimme yläasteaikaisten ystävien kanssa viettämään iltaa pitkästä, ihan liian pitkästä, aikaa. Oli ihanaa nähdä ystäviä ja vaihtaa kuulumisia! Olemme kaikki kotoisin pienestä kyläpahaisesta nimeltä Parola, josta illan nimikin juonsi juurensa.


Pitäähän sitä nyt Parola-bileissä Parola-banneri olla! Tämä roikkuu minulla vieläkin, se on niin hieno ja muistuttaa hauskasta illasta, etten ole raaskinut ottaa vielä pois.

Illan mittaan syötiin ja juotiin, ja muisteltiin menneitä. Ja tietysti kuunneltiin 90-luvun ja 2000-luvun alun hittejä. Oi niitä aikoja!



Ystävät toivat myös syömistä ja juomista tullessaan, joten kaikkea ei tarvinut tehdä itse. Näitä pippaloita varten leivoin kuitenkin mm. Sarin kotona -blogista tuttuja vadelma-suklaaleivoksia (klik!) ja täytyy sanoa, että näiden maku oli kerrassaan erinomainen, mutta jostain syystä Sarin leivonnaiset olivat paljon kauniimpia :D



Iltaahan ei suinkaan istuttu kuivin suin. Löysin Finnmarin myymälästä tällaisen ihanan hanallisen booliastian, josta oli kätevä tarjoilla karpalo-greippiboolia.
 

Pinkki kuohuviini oli hyvää! Tätä on saatava toistekin!


Minulla oli tallessa vielä tuubitoppi, jota käytin usein hameena silloin reilut kymmenen vuotta sitten, kun tuli täytettyä 18 ja juostua baareissa joka viikonloppu. Totta kai se piti vetää päälle vanhojen aikojen kunniaksi! Nykyään tulee onneksi juostua baareissa paljon harvemmin, mutta tuo toppi toimitti edelleen hyvin hameen virkaa!

Iltaa jatkoimme vielä Hämeenlinnan yöhön, jossa oli tällä kertaa poikkeuksellisen hauskaa. Johtui ehkä siitä, että ilolientä kului illan aikana melkoisesti?

Itsehän vietin tipatonta tammikuuta ihan tahattomasti, ei vaan tullut nautittua pisaraakaan alkoholia jostain syystä. Se tuli nyt sitten katkaistua heti kun helmikuun puolelle päästiin. Nyt tuli kuitenkin juhlittua kunnialla, joten luulen, että pari seuraavaa viikonloppua kuluu ihan kotona sohvan pohjalla. 

Oli kyllä aivan mahtava ilta, kiitos, ihanat Parola-ystäväni! Tätä täytyisi tehdä useammin :)


6 kommenttia:

  1. Teillä on ollutkin hauskat juhlat!
    Niin kiva välillä päästä viihteelle! Ja kuunnella ihania vanhoja biisejä.
    Karpalo-greippi booli oli varmasti hyvää. Kuulostaa niin raikkaalta juomalta.
    Kaunis juhlija siellä kuvassa!❤
    Kivaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Näyttää ja kuulostaa hauskoilta juhlilta! Ja vanhoja on kiva välillä muistella. Hyvältä näyttää myös syömiset ja juomiset! :)

    VastaaPoista
  3. Hauskat bileet kuvista päätellen ja herkulliset syömingit/juomingit myös 😁

    VastaaPoista