torstai 6. heinäkuuta 2017

Kirpputoritarjotin nro 2

Pikkuhevonen vie vapaa-ajastani niin ison osan, ja miksei veisi, kun pikkuhevonen ja monsterit ovat ihaninta maailmassa! Yhden tuunauksen sain tässä kuitenkin valmiiksi. Kirpputorilta tarjotin eurolla:


Ruma kuin mikä, mutta ei hätää: 
Vähän maalia päälle ja pitsiä koristeeksi!
Erikeeper on muuten parasta liimaa pitsien kiinnittämiseen puuhun. Pysyy hyvin, on helppo liimata ja kuivuu värittömäksi.

Nytpä tästä kelpaisi tarjoilla vaikka kauraa pikkuhevoselle tai makkaraa monstereille!

Joku tarkkasilmäinen saattaa huomata, että tämä on samaa sarjaa aiemmin tuunaamani maustehyllyn kanssa.

Pikkuhevosesta on muuten kuoriutunut oiva ratsu! Yhdeksän kertaa olen päässyt nauttimaan sen selässäolosta ja kyllä se on niin mainio, että joudun toppuuttelemaan itseäni ja muistuttamaan, että tämä on vasta kolmivuotias, ei sovi vaatia liikoja.


Stella on melko kovapäinen luonteeltaan, mutta ratsunhommia se tekee niin tärkeänä ja tomerana! Vielä se ei ole tehnyt ratsastaessa mitään tuhmuuksia, mutta eiköhän sekin aika tule, pikkuhevoset kun ovat kovia kokeilemaan rajojaan. Mutta täytyy tunnustaa, että olen ihan rakastunut Stellaan. Se on ylittänyt kaikki odotukseni!

Kuinka ollakaan, täytyy tästä lähteä taas monstereiden kanssa pikkuhevosta rapsuttelemaan.
Ihanaa loppuviikkoa kaikille!


4 kommenttia:

  1. Kaunis tarjotin. Ja heppa! En ole ehtinyt blogimaailmaan työkiireiden vuoksi, enkä siksi ollut lukenut uudesta kauramoposta. Onnea siitä! Mulla vielä kaukainen haave tuommonen, onneksi siskolla on poneja mullekin jakaa niin pääsee sentään kyytiin aina joskus. :) Mukavaa kesän jatkoa!

    VastaaPoista