torstai 13. heinäkuuta 2017

Väriläiskiä

Olen ihminen, joka kaipaa ympärilleen värejä - niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin. Tässä postauksessa esittelen kotini rakkaimpia väriläiskiä.

Keittiö on kodin sydän, niin sanotaan. Sydämestä en tiedä, mutta itse olen muokannut keittiöstä näköiseni. Keittiökaapeista maalasin hailakan vaaleanpunaiset ja pieni pöytä on saanut ympärilleen värikkäitä tuoleja.Vanha kirjava räsymatto on mummon peruja.
Olen saanut myös kirpparilta ostamani ja tuunaamani maustehyllyn vihdoin seinälle:Myös toisessa huoneessa sijaitseva ruokailuryhmäni on värikäs:


Olohuoneeseen väriä tuo tuunaamani Ikean Hemnes-lipasto:


Olohuoneessa sijaitsee myös pieni värikäs työpisteeni:


Yläkertaan vie vaaleanpunaiset rappuset.


Yläkerrasta löytyykin sitten lempparilattiani:

Kanervanpunaiseksi maalattu lautalattia.

Kuistiakaan ei sovi unohtaa:


Vaaleansiniset seinät, myrkynvihreä lattia sekä roskiskuormasta pelastettu pikku senkki. Niistä on minun kuistini tehty.

Väreissä en siis ole pihistellyt, muussa sisustuksessa kyllä :) Suurin osa huonekaluistani on kirpputoreilta ja muualta käytettyinä hankittuja. Se on mielestäni ihanaa, sillä nämä huonekalut ovat niin persoonallisia.

Pitkään aikaan en ole tehnyt mitään isompia sisustusprojekteja kotiin, mutta seuraavaksi haaveilisin keittiön lattian maalaamisesta, se kun on kovin jo kolhuilla kun tapanani on tiputella siihen tavaroita ihan liian usein. Värikin on jo mietittynä, enää puuttuu toteuttamisen tarvittava aika!

Värikästä viikonloppua kaikille!

12 kommenttia:

 1. Nuo vaaleanpunaiset keittiön kaapit on ihanat!
  Ja myös vaaleanpunaiset rappuset!
  Sinulla on kaunis persoonallinen koti!❤️
  Ihanaa torstaita sinulle!

  VastaaPoista
 2. Aivan upea koti. Mäkin haluan tommosen keittiön!

  VastaaPoista
 3. Sama täällä, musta-harmaa-valkoinen koti olisi minulle kauhistus...ja samoin vaatteissa väriä myös :)Kaunis koti sinulla!

  VastaaPoista
 4. Näytti niin ihanalta ja nuo värit!!♥ Oikea hyvänmielen koti!!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana koti sulle ja karvakorvilla ♥ Etenkin makkari on niin romanttinen ja hempeä, paljon kaikkea kaunista!

  VastaaPoista
 6. Ihanan persoonallisen ja värikäs koti. Tuntuu enemmän kodilta kuin ne musta-valkoiset sisustuslehdistä kopioidut kodit.

  VastaaPoista