maanantai 23. lokakuuta 2017

Pieni vihreä laatikko

Ihan ensimmäisenä minimonsteriuutiset: Niitä ei ole! Ei näkynyt eikä kuulunut minimonstereita vielä viikonloppuna, ja hyvä niin. Vielä saisivat vähän aikaa kypsyä Emma-mamman massussa :)

Eräällä ystävälläni oli perjantaina syntymäpäivä. Koska tiedän kyseisen ystävän arvostavan itsetehtyä, halusin tuunata hänelle lahjaksi jotakin. Siskoltani olin saanut jo jokin aika sitten tällaisen puisen laatikon tuunattavaksi, ja tästä päätin tuunata ystävälleni lahjan:


Tästä oli kannesta vähän liimaukset pettäneet, joten ihan ensimmäisenä liimasin kannen kunton puuliimalla.


Halusin maalata laatikon, joten ensin hioin sen kevyesti ja sitten maalasin. Väriksi valikoitui ihana vanhanajan vihreä, sillä lahjansaajan lempiväri on vihreä. Koristeeksi vielä vähän pitsiä.


Lahjan kylkeen piti tietysti saada kortti, ja tietenkin itsetehty!Eihän laatikkoa nyt sovi tyhjillään antaa, joten täytin sen karkeilla.


Lahja vaikutti olevan mieluinen, hyvä niin :)

Vähän tässä toivon, että seuraava postaukseni olisi jo minimonsteriaiheinen, vaikka kuten sanottu, hyvä niiden olisi vielä hetki pysytellä kypsymässä. Mutta toisaalta Emman olo alkaa olla jo sen verran tukala, että toivoisin sen kohta jo helpottavan. Huomenna tulee 63 vuorokautta ensimmäisestä astutuksesta, joten minimonsterit ovat jo periaatteessa täysiaikaisia.


Ihana pikku Pömppis-Pemppis <3

Russelintuoksuista viikonalkua kaikille!


15 kommenttia:

 1. Oi kun oli söpönen laatikko salaisuuksille :) Kyllä olet taitava! Ja ihana kuva Emmasta. Kaikkea hyvää synnytykseen :) Jään odottelemaan minimonsteripostauksia :) Kivaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Voi miten tulikin hieno tuosta laatikosta,kyllä vaan olet näppärä:)♥ Varmasti on ollut mieluinen saajalle! Rapsutuksia kovasti Emmalla ja mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 3. Hieno tuunaus, tuli nätti! Ja voi pientä Emmaa ❤ Rapsutuksia täältäkin. :) Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana laatikko! Rapsuja Emmalle ja kivaa uutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 5. Minä jo luulin että koiravauva uutisia tulee. No hyvä että pienet vielä kasvavat, mutta mamma joutuu jo aika koville ison vatsansa kanssa.
  Ihana ja makee laatikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, kyllä tuo maha alkaa olla jo melkoinen... Toivotaan että pian helpottaisi Emmalla :)

   Poista
 6. Ihan mahtava lahja, varmasti mieluinen:) Minä myös hauvavauvauutisia odottelin ;) Mutta pian niitä saadaan, tsemppiä loppuodotukseen ♥

  VastaaPoista
 7. Hieno laatikko!
  Hyvää loppu odotusta Emmalle!❤️

  VastaaPoista
 8. Kaunis tuli laatikosta! Ihan selvästi tuo masu jo kaipaisi pentuvauvoja imemään :)

  VastaaPoista