perjantai 16. maaliskuuta 2018

Rukkane

On aika esitellä tarkemmin Sinkkulaakson ihan ikioma minimonsteri, Rukka!Rukka, viralliselta nimeltään Borntorun, on maailman suloisin pikku riiviö. Rukka rakastaa ihmisten ja asioiden puremista, päätöntä juoksemista, juttujen rikkomista, ihmisten ja toisten koirien kiusaamista ja erityisesti syömistä!

Rukka painoi syntyessään vain 144 grammaa ja mahtui kämmenelle.

Rukka syntyi viime vuoden lokakuussa ja on rakkaan Emmani pentu. Rukalla on yksi sisko ja kaksi veljeä, jotka nekin ovat ehtaan russelityyliin hirveitä, mutta ah niin ihania riiviöitä! Emmalta tilasin yhden sileäkarvaisen narttupennun, ja koska Emma on niin kauhean kiltti, se teki tietenkin juuri sellaisen (toisesta narttupennusta tuli puolikarkea).  Välillä mietin, miten Rukka voi olla niin täydellinen, mutta sitten muistan, että tietenkin siksi, että se on maailman ihanimman Emman tekemä!


 Rukka vasemmalla, oikealla sisko Justiina. Ulkoilu ei ollut alkuun Rukan makuun, mutta nyt se osaa jo ottaa siitä ilon irti!Rukka on aina mielellään kaikessa mukana ja tällä pienellä tehopakkauksella riittääkin loputtomiin energiaa!


Jeppe-setä on Rukan suuri idoli, vaikka Jeppe ei Rukasta niin (tai siis yhtään) välitäkään. Aina on oltava siellä, missä Jeppekin ja tehtävä sitä, mitä Jeppekin!

Jepen tavoin Rukkakin rakastaa autoilua. Rukka matkustaa autossa turvallisesti kevythäkissä, tai niin minä ainakin luulin...


...Kunnes eräänä päivänä Rukkanen oli syönyt itsensä läpi kevythäkin katosta! Kukkuu, mamma!


Tuntuu, että Rukka on kasvanut ihan huisin nopeasti - ja onhan se! Se oli selkeästi pentueen pienin, mutta viimeksi kun nähtiin Rukan veljet, se oli ottanut niitä ihan hurjasti kiinni kasvussa! 

Rakkaan lapsen tavoin Rukallakin on monta lempinimeä, mutta niistä käytetyin on ehkä Miniköntsä! Miniköntsä juontaa juurensa Rukan ruumiinrakenteeseen, sillä kun Rukka oli vähän nuorempi, se oli niin paljon sisaruksiaan pienempi, mutta kuitenkin ruumiinrakenteeltaan hyvin roteva jässikkä, eli köntsä. Siis Miniköntsä <3


Rukalla on maailman ihanin pieni vaaleanpunainen nahkamassu <3

 
Rukassa on oikeastaan mielestäni enemmän samaa näköä Jepen, kuin äitinsä, kanssa, mikä on hassua, sillä Jeppe ei ole Rukalle mitään sukua! Mutta jostain aina kummasti huomaa, että nämä kaksi ovat äiti ja tytär! :D

On kyllä ollut aivan ihanaa seurata oman koiran kasvua ihan vastasyntyneestä asti. Kertaakaan ei ole minimonsteriprojekti kaduttanut!


Rukkamaista viikonloppua kaikille! 
 

 

11 kommenttia:

 1. Ihana Rukka!😍
  Hauska lempinimi!😂
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. ihana köntsä ja nahkamasu.minäkin tykkään rodusta.ehkä kuitenkin minulle liian touhukas.tyydyn lainakamuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lainakamut on myös ihan huippuja, kiva jos saat jostdin kaveria lainaksi :)

   Poista
 3. Miniköntsä ♥:D Rakkaalla lapsella tosiaan on monta nimeä :) Ompas hän kasvanut! Tosi kiva että tykkää autoilusta, sillä mediän molemmat tytöt järkyttyy joka kerta kun sinne mennään. Toinen piippaa hullunlailla ja toinen tärisee:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kurjaa :( meillä emma ei myöskään tykkää autoilusta, mutta kyllä se autossakin pärjää. On kyllä huomattavasti helpompaa kun rukka ja jeppe rakastavat autoilua.

   Poista
 4. Oi ihanuus miten suloinen Rukka onkaan❤ Hih..voi tuota kukkuu mamma kuvaa:) Mukavaa sunnuntaita ja rapsutuksia karvakuonoille♥

  VastaaPoista
 5. Voi kun se on niin suloinen, ihana. Kyllä siinä touhua piisaa ja menoa.
  Ihana kuva toi autokuva. Meidänkin Rufus järsi kevythäkin auki ja koko kassi/häkki on heitetty roskiin.
  Rufus voi vähän huonosti autossa, jotenka en oo antanut sille ruokaa matkanaikana tai kotona ennenkuin lähdemme. Se on auttanut, ei oo oksentanut.

  VastaaPoista
 6. Ompas suloinen :) Kylläpäs ne ovatkin pieniä syntyessään.

  VastaaPoista