tiistai 6. maaliskuuta 2018

Tuparilahja kirpputorilta

Blogiani enemmän seuranneet tietävät, että olen innokas kierrättäjä ja vanhan tuunaaja. Niinpä kun äitini muutti, tarjoutui minulle ihana tilaisuus tuunata hänelle jotakin kierrätettyä tuparilahjaksi. Pienelle keittiönpöydälle oli tarvetta, joten metsästin sellaisen kirppikseltä.


Pöydän lakkapinta oli jo todella kulunut ja lakka hilseilikin rajusti. Tälle ei riittänyt enää ihan kevyt hionta, vaan hioin lähes kaiken lakan pois. Sitten puupinnan päälle uusi maali. Käytin tälläkin kertaa hyllystä löytyneitä jämämaaleja.


Pikku pöydästä tuli siis vaaleanpuna-turkoosi. Kaverikseen se sai vielä pinnatuolit, jotka nekin olen joskus kirpputorilta hankkinut, maalannut, ja antanut äidille joululahjaksi. Pirteä kokonaisuus, eikö? Tuparilahja tuntui olevan saajalleen erittäin mieluinen :)

Ihanaa, kun hirmupakkaset ovat viimein väistyneet! Me ollaan Emman kanssa kerätty tässä ihan hyvin vararavintoa vyötärölle, kun ei olla tarjettu ulkoilla, mutta onneksi viikonloppuna jo tarkeni järven jäälle lenkkeilemään!


 Rukalla vauhtia riitti!


Myös äidin koirat olivat menossa mukana.Innolla odottelen jo keväisempiä kelejä, että lähtisi lumet sulamaan ja maasta alkaisi pikku hiljaa puskea kaikennäköistä!

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!


6 kommenttia:

 1. Oi miten ihana lahja, niin kivat värit♥ On siellä talviriemua riittänyt ja lumi pöllynnyt! Kaunista talvipäivää ja halirapsutuksia karvakamuille:)♥

  VastaaPoista
 2. Siitä tuli mukavan näköinen kokonaisuus! Ja onneksi tosiaan on lämmennyt!

  VastaaPoista
 3. EN ihmettele että lahja oli äidille mieluinen ♥ Mekin ollaan Tiran kanssa saatu talvikiloja kun ei olle päästy kunnolla lenkkeilemään koko talvena. Nyt koitettu vähän tsempata:)

  VastaaPoista
 4. Upea tupari lahja <3 Varmasti mieluinen <3 Olen ihan samaa mieltä; ihanaa, kun pakkaset ovat lauhtuneet. Kivaa sunnuntaita Sinulle ja karvakorville rapsuja <3

  VastaaPoista