tiistai 19. kesäkuuta 2018

Kirppislöytöjä ja terveisiä roskalavalta!

Kauheasti en ole ehtinyt kirppiksiä kiertelemään, vaikka kirppikset ovat lähellä sydäntäni ja rakastan tehdä ihania kirppislöytöjä! Vaan reilu viikko sitten ehdin pyörähtää läheisellä kirppiksellä, jossa oli myös myyjille ilmainen pihakirppis, ja teinkin pari ihanaa löytöä!


Tämä lokerikko löytyi pihakirppikseltä kolmella eurolla. Jollen ihan väärin muista, niin tämä on Lidlin mallistosta. Tämä ei ole puuta vaan jotain "puristepahvia", mutta olen tällaista pintaa maalannut ennenkin ja sen pitäisi onnistua ihan hyvin. Mielestäni tämä suorastaan huutaa väri-iloittelua! Täytyy hetki kypsytellä värivalintoja, ennen kuin otan tämän tuunaukseen.


Avainkaapille ei todelalkaan ollut enää tarvetta, mutta tiedättehän, kun halvalla (50 senttiä) sai, niin... Ruma kuin mikä, mutta tuunattavaksi ostin.

Facebookin roskalava-ryhmästä tein myös ihanan löydön! Ja ihan ilmaiseksi (tosin minusta on ankeaa hakea tavaraa tyhjin käsin, joten vein tästä kiitokseksi suklaalevyn).


Saattaa olla, että tämä pöytä on ollut aikojaan kokotiikkinen, ja valkoiset osat on vaan maalattu päälle.


Valkoisessa maalipinnassa on todella paljon kulumaa, joten tämäkin tarvitsee maalia ylleen.

Näiden ihanien löytöjen lisäksi sain vielä kaveriltani Pilviltä pari aivan ihanaa juttua, jotka hän oli löytänyt lapsuudenkotinsa leikkimökin kätköistä.Pilvi ajatteli tätä aivan ihanaa keinutuolia minulle tuunattavaksi, sillä sen maalipinta on paikoin hivenen kulunut. En kuitenkaan tiedä, raaskinko, sillä tämä väri on aivan ihana! 

Lisäksi sain tällaisen aivan ihanan emalitonkan:Tonkka on vielä todella hyvässä kunnossa pinnoiltaan. On ihanaa, kun ystävät muistavat minua löytöjä tehdessään!

Täällä odotellaan malttamattomana sadetta, jonka pitäisi alkaa nyt päivällä. Vaikka RAKASTAN hellettä, on nyt niin kuivaa, että saisi sataa jo useamman päivän putkeen, sillä luonto tarvitsee kipeästi vettä. Pionit ovat onneksi alkaneet avautua pikkuhiljaa, ja niiden aukeaminen on yleensä varma merkki siitä, että tulee sade, se kun tuppaa hakkaamaan kukinnot maahan... No, nyt on ollut niin kuivaa, että olen valmis pionini uhraamaan!

Sateista alkanutta viikkoa siis kaikille!

6 kommenttia:

 1. Voi miten hienoja löytöjä! Tuo pikkuinen kiikkustuoli on sitten söpö:) Tuota sadetta täälläkin jo odotetaan niin kovasti, maa vaan pölisee kun on niin kamalan kuivaa kaikesta kastelusta huolimatta:( Ihanaa alkanutta juhannusviikkoa ja karvakamuille rapsutuksia♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Äsken alkoi sataa ja nyt jo aika rankasti sataa! Miehellä on tosin Vivamossa ulkonäytelmä iltapäivällä, että jos se sen aikaa olisi satamatta :) Mutta hienoja löytöjä olet tehnyt/saanut!

  VastaaPoista
 3. Wautsi, ihania löytöjä! Mukavaa juhannusviikkoa Sinulle <3

  VastaaPoista
 4. Aina kannattaa ostaa jos halvalla löytää. Kaikenlisäksi kivoja tavaroita.

  VastaaPoista
 5. Kivoja löytöjä.
  Niitä onkin kiva tuunailla.
  Hyvää juhannusviikkoa!❤

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja löytöjä! Rentouttavaa juhannusta ♥

  VastaaPoista