perjantai 8. kesäkuuta 2018

Team Pallura 1 vuotta!

Eilen tuli kuluneeksi vuosi siitä, kun tein kaupat elämäni toisesta hevosesta, ihanasta Pallurasta eli Puolimatkan Stellasta.Kulunut vuosi on ollut kaiken kaikkiaan ihana, vaikka Stellan kanssa on aikamoista vääntöä välillä ollutkin. Stella oli aivan liian vähän käsitelty, kun sen ostin, eikä se tietenkään ymmärtänyt, että miksi yhtäkkiä piti kulkea narussa ihmisen vierellä tai nostella jalkoja, kun ei ole koskaan aikaisemminkaan tarvinut! Kärsivällisesti jaksoin kuitenkin sen kanssa puuhata, ja vaikka välillä olikin sellainen olo, että olisi sitä voinut jonkun helpommankin hevosen ostaa, niin tuloksena on nyt ihana mammanmussukka, joka laitumeltakin juoksee vastaan portille. Siis kuvitelkaa, että olisitte syömässä pellossa, joka on täynnä suklaata, karkkia, kakkua, sipsejä, kaikkia mahdollisia herkkuja, ja kun teitä kutsutaan, jättäisitte syömisen sikseen ja juoksisitte vastaan. Teidän täytyisi todellakin tykätä siitä teitä kutsuneesta tyypistä, eikö?Minä tykkään tästä hevosesta todella paljon, ja ihan on sellainen kutina, että se tykkää minusta takaisin!
Stellan kanssa ollaan vuodessa ehditty vaikka mitä, vähän ratsastaakin ja varsoakin!


Stellan ihana varsa on ihan Stellan luonteinen, eli reipas, rohkea, utelias ja ihmisrakas. Se on äidiltään ehtinyt jo oppia, että ihmiset ovat ihania!Me ollaan Stellan kanssa jo nyt melko hyvä Palluratiimi, mutta luulen, että ajan myötä meistä tulee aivan erinomainen tiimi! Luottamus on tärkeää, mutta kaiken A ja O on se, että meillä on kivaa yhdessä! Siihenhän tämän touhun pitäisi perustuakin.


Stellalla on edelleen kaiken kilttiytymisensä myötä kuitenkin vielä paljon pilkettä silmäkulmassa ja se aiheuttaa hämmennystä ja omituisia tilanteita edelleenkin. Se on ihanaa! Elämä olisi niin tylsää ilman sitä pientä twistiä.

Syksymmällä päästään varmaan taas Stellan kanssa kokeilemaan ratsastuskiemuroitakin, mutta mikään kiire siihenkään hommaan ei ole, antaa mammahevosen palautua rauhassa :) Siihen saakka me jatketaan yleistä höntsäilyä ja yhdessä muuten vaan puuhailemista. Ja tietysti ihanan Ainon rakastamista <3


Palluramaista viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja niin suloiset hepat♥ Kivoja yhteisiä heppahetkiä teille ja Ainolle tämä onkin jännää aikaa kun pääsee ihmettelemään ensimmäistä kesäänsä:) Mukavaa viikonloppua😊💕

    VastaaPoista