maanantai 4. heinäkuuta 2016

DIY: Salaattijuustopurkista pikkusälän säilytyspurkiksi

Lidlissä myydään aivan erinomaista salaattijuustoa kilon pöniköissä. Jaa että miten yhden ihmisen taloudessa saa kilon salaattijuustoa syötyä ennen kuin se ehtii pilaantua? En tiedä muista juustoista, mutta tämä on niin hyvää, ettei ole pelkoa, että ehtisi pilaantua :D Rasvaahan tässä on runsaasti, ja varmaan juuri siksi se maistuukin niin hyvältä. Tämä on siis sellaista fetankaltaista salaattijuustoa, mitä ei saa enää fetaksi sanoa.


Aikaisemmin olen tyhjentämisen jälkeen nakannut nämä metallinkeräykseen, mutta nythän minulla välähti, että tämänhän voi tuunata vielä muuhun tarkoitukseen. Ostin varta vasten valkoista spraymaaliakin, kun ajattelin, että pliisun taustavärin avulla kuva pääsee paremmin oikeuksiinsa. Olisi kyllä pitänyt valita jokin muu väri, sillä mielestäni tästä tuli ihan liian pliisu, mutta saapi kelvata.



Puuilosta ostin tällaista halpaa spraymaalia, enkä tiedä, oliko vika käyttäjässä vai maalissa, kun pintaan jäi tuollaisia kuplia. Onneksi ne eivät niinkään tässä haitanneet.


Decoupage-tekniikalla kiinnitin purkkiin tämän ihanan servetin. Tässä servetissä on jotain niin ihanan söpöä ja kesäistä!


Lisäsin vielä vähän pitsiä ja nauhaa, ja valmis! Tosin taidan tämän kyllä vielä lakata, niin kestää vähän kovempaakin käyttöä.


Tähän salaattijuustopurnukkaan kuuluu myös kansi, joten täällä voi säilyttää mitä vaan! Kävisihän tuo myös maljakosta...

Viikonloppuna tuli taas katsottua myös jalkapalloa, ja harmikseni suosikkijoukkueistani kaksi, eli Italia ja Islanti, putosivat molemmat pois. Vähän laski mielenkiinto pelejä kohtaan, mutta eiköhän kisat tule silti seurattua loppuun asti.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

 

12 kommenttia:

  1. Siitä tuli tosi hieno!
    Nätti servetti!
    Joo harmi, että Islanti ei enää päässyt jatkoon.
    Minun lemppari joukkueet Wales ja Saksa on jatkossa. Ja pelkään, jos ne on finaalissa, niin
    en tiedä kumpaa kannustan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen että finaalipariksi muodostuu Portugali-Saksa, itse taidan kyllä silloin kannustaa Portugalia :)

      Poista
  2. Tosi ihanan purkin teit! Ja olisi kyllä myös nätti maljakko :)
    Juu mua myös harmittaa, että Italia ja Islanti tippuivat. Mutta enköhän minäkin katsele kisat loppuun! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kesäinen purkki tuli! Mukavaa kesäpäivää :)

    VastaaPoista
  4. Mulla samat purkit kierrätettynä eri tarpeisiin, lähinnä säilöö askartelutarvikkeita.. mutta kaunis on servietti ja purkista tuli oikein hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nää on kyllä oikein käteviä, täytyy jatkossa aina hyödyntää :)

      Poista
  5. Ompa nätti! Tuo juusto on kyllä taivaallista mutta vaikka meillä kaksi juustonhimoista aikuista, tuo kestää ikuisuuden ellei sitä laita jokapaikkaan ja paljon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! Ilmeisesti mä olen hirveä juustohirviö kun mulla ei ole mitään ongelmia saada tuota purkkia syötyä :D

      Poista