keskiviikko 31. elokuuta 2016

Lyhdyn syyssomistus

Sain tämän lyhdyn pikkusiskoltani joululahjaksi. Koska se on sinällään hyvin neutraali ja somisteet on helppo vaihtaa, pidän sitä esillä ympäri vuoden.


Vaatimattomassa kesäasussaan lyhty näytti tältä:


Nyt somistin lyhdyn syksyisempään asuun. Kaikki tarvikkeet löytyivät jo kotoa ja ovat nyt uusiokäytössä:Rakastan kärpässieniä (koristeena siis), niissä vain on sitä jotain! Nämä kärpässienet ovat olleet alun perin kukka-asetelman koristeina. Lehtikoriste on taas ollut koristamassa kynttiläasetelmaa.Tällainen erittäin yksinkertainen syksyinen somistus tällä kertaa. Huomennahan se koittaakin jo syyskuu, kesä on siis virallisestikin ohi :( Se surettaa minua erityisesti siksi, että odotin koko kesän, että kesä alkaisi, eikä se sitten alkanutkaan. Mutta syksyn tullen alankin jo odottamaan sitten joulua. Joulublogini Kinkkuelämää on pikku hiljaa aktivoitunut ja joulunodotustunnelmia päivittelenkin sinne.

Aurinkoista syyskuuta kaikille!

7 kommenttia:

 1. Hieno lyhty!❤️😊
  Kiva, kun siihen saa vuodenaikojen mukaan erilaiset somistukset.
  On niin kiva, kun joulublogit on "heräillyt"😍
  Niitä on niin mukava lukea!😍
  Mukavaa päivän jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Kaunis lyhty, hienot nuo erilaiset koristeet! Tosi hyvä idea koristaa vuodenaikojen mukaan. Mustakin on kivaa, kun joulublogit heräilee taas :)
  Mukavaa keskiviikkoa! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis lyhty, hienot nuo erilaiset koristeet! Tosi hyvä idea koristaa vuodenaikojen mukaan. Mustakin on kivaa, kun joulublogit heräilee taas :)
  Mukavaa keskiviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Sormet jo syyhyäisivät päästä päivittelemään enemmänkin joulujuttuja :)

   Poista
 4. Hieno lyhty. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista