torstai 20. lokakuuta 2016

Emaliastioita, vol. 2

Emaliastiakokoelmani on taas kasvanut, aina niitä tarttuu kirpparilta mukaan, vaikka kuinka on päättänyt vähentää. Tässä uusimmat hankintani:


Tunnustan heti, että nämä kuuluvat kategoriaan "ostin, kun halvalla sain." Mutta onneksi keksin näille paljon käyttöä! Nämä viimeisimmät hankinnat eivät ole vielä käytössä, mutta entisille olen keksinyt hyvin käyttöä:


 Näitä on minulla nyt paljon toimittamassa kukkaruukun virkaa, kun pelargonit piti saada kuistille pakkaselta suojaan. Uhkaavasti vaan alkaa osa jo kellastua, eivät taida talvesta selvitä :/ Vaan onneksi minulla on niitä paljon! Yhden jouluruukunkin jouduin uhraamaan, kun loppui ruukut muuten kesken.Eteisen pienen lipaston päällä on kaksi pientä emaliastiaa, toisessa koirien nameja ja toisessa ovat säilössä heijastimet yms. pikkusälä. Tykkään noista ranteeseen napsautettavista heijastimista, ovat käteviä!


Yksi emaliastia minulla on biojäteastiana.

Sitten, tämä on ehkäpä suosikkini:Mummon pullavadissa on nykyään kylpyhuonetarvikkeita.

Jonkin verran olen sentään saanut näitä emaliastioita vähennettyä, kun myin kirpputorilla yhden kulhon sekä lautasia. Lautasille kun en mitään käyttöä keksinyt, kun se ihana kuvio oli siellä lautasen sisäpohjassa ja jäi aina piiloon.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Kun halvalla saa, niin pitäähän niitä silloin ostaa!😀
  Niin minäkin ostan jos satun kirpparilta löytöjä tekemään.
  Hienoja emaliastioita taas löysit. Kukkapurkkina tosi kivoja!
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle myös!

  VastaaPoista
 2. On ne kauniita! Ja monia käyttötapoja olet keksinyt. :)
  Mukavaa torstaita! :)

  VastaaPoista
 3. Olen ihan unohtanut miten kauniita nuo emaliastiat ovat. Äidilläni oli niitä silloin joskus käytössä. Löytyisiköhän niitä vielä? Oikein mukavaa torstai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tosi nättejä nuo ovat, siksi mua niin viehättävätkin :)

   Poista
 4. Kivoja astioita...sopivat näemmä moneen käyttötarkoitukseen =).

  VastaaPoista