maanantai 22. tammikuuta 2018

Arvonnan voittaja ja viikonlopun lumiset kuulumiset

Sinkkiksen 2-vuotisarvonta on suoritettu perinteisin menetelmin ja voiton vei Tuijan Arkielämää! -blogin Tuija. Paljon onnea! Laitan sinulle sähköpostia! Kiitos vielä kaikille arvontaan osallistuneille!


Sinkkis-tyyliin arvonnassa käytetty paperikin oli jo kertaalleen käytettyä!Ja huom! Jos nyt jäi ihana Lakupekka-patalappu uupumaan, niin ystäväni tekee näitä tilauksesta eikä hintakaan päätä huimaa :) Tiedustella voi osoitteesta jenninkinkkuelamaa@gmail.com

Viikonloppu menikin ohi ihan yhdessä hujauksessa, kuten vapaat yleensäkin. Monstereiden kanssa leikittiin vähän lumileikkejä ja tietty rentouduttiin sohvalla!Sunnuntaina koettiinkin sitten säikähdyksen hetkiä kun aamutallin jälkeen menin siivoamaan Stellan tarhaa ja sehän reppana vaan makasi maassa eikä olisi tahtonut nousta ylös. Mielessä vilisi jo kaikenlaisia kauhuskenaarioita ähkystä varsan luomiseen, mutta onneksi kyseessä olikin vain erittäin herkän ensi kertaa tiineenä olevan tamman reaktio varsan potkimiseen mahassa. Varsatukihenkilönä toimiva ystäväni komensi meidät liikkeelle ja 5 minuutin taluttelun jälkeen Stellan olo selvästi helpotti ja parinkymmenen minuutin taluttelun jälkeen se menikin jo tyytyväisenä rouskuttelemaan heiniään ja kuulemma iltapäivällä se olikin sitten jo vetänyt iloista pierupukkilaukkaa tarhassa.


Sellaista se raskaus on! Vaikken olekaan ikinä ollut raskaana, voin täysin sympatiseerata, sillä varsan liikkeet ovat kyllä ihan jo paljain silmin havaittavissa ja koska Stella on todella herkkä tamma, varmasti tekee kipeää. Ratsastuksen voinee siis jo tältä keväältä unohtaa, mutta kuntoa pidetään kyllä taluttelemalla yllä, kun se selvästi helpottaa oloa ja pitää varmasti mielenkin virkeämpänä. Nyt vaan peukut ja varpaat pystyssä, että tiineyden viimeiset 3 kuukautta sujuisivat hyvin ja maailmaan syntyisi terve Pikku-Stella :)

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Onneksi ei ollut Stellalla hätää. Voin kuvitella, kuinka paljon säikähdit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aina nää eläinten kivut säikähdyttää! Onneksi oli "väärä hälytys" :)

   Poista
 2. Onnea voittajalle! Ihana on tuo sinun monsteripoppoo♥ Hui kyllä varmasti säikäytti,vaan onneksi Stella oli kunnossa..nyt vaan peukut pystyyn että tosiaan loppuaika menisi mahdollisimman helposti ja kivuttomasti! Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde! Toivotaan, että Stellalle helpottaisi kun vielä on kuitenkin useampi kuukausi tiineyttä jäljellä...

   Poista
 3. Hyvä että kaikki on kunnossa. Ja "Iloinen pierupukkilaukka" - päivän hyvän mielen naurut! E

  VastaaPoista