maanantai 29. tammikuuta 2018

Pretty in pink: Talouspaperiteline

Kun keittiössä ei ole kauheasti laskutilaa, on kannattavaa laittaa kaikki mahdollinen seinälle, jottei ylimääräinen "roina" tuki tasoja. Niinpä löytäessäni kirpparilta tällaisen talouspaperitelineen nappasin sen heti mukaani:


Tietenkään se ei ihan tällaisenaan päässyt seinälle, vaan sudin siihen pinkkiä jämämaalia ja liimasin vähän pitsiä. Sopii hyvin tuon oven vieressä olevan minilokerikon kanssa yhteen! Telineen päällä on tällä hetkellä ystävältä lahjaksi saamani keksipurkki - tosin siellä ei ole keksejä, vaan teetä, sillä minulla ei voi olla keksipurkkia siitä syystä, että olemattoman itsekurin takia siellä ei olisi keksejä koskaan kuitenkaan!

Keittiöön on muutenkin pikku hiljaa hiipinyt hempeämpiä värejä ja talviset Taika-teemukitkin ovat vaihtuneet söpöihin Polle-mukeihin :)Polle-mukit olen ostanut Cittarista. Pikku hiljaa olen vaihdellut Muumi-mukeja näihin. Jännä juttu, miten sitä kokee olevansa liian vanha muumeihin, muttei Polleen :D

Monstereiden viikonvaihde sujui vauhdikkaissa merkeissä mm. jalkapalloillen:
Rukkakin on kasvanut jo sen verran suureksi, että saa jo osallistua Monstereiden liigan peleihin! Tosin sen verran pieni Rukka vielä on, ettei uskalla koskea palloon, mutta juoksee mukana ja haukkuu, koska sen mielestä kuuluu tehdä niin, kun Jeppekin tekee!

Lauantaina Rukan sisko oli myös kylässä, ja sellaista rallia vetivät siskokset, että seuraavana päivänä Rukkaa nukuttikin puolillepäivin! On toisinaan rankkaa olla pieni russelivauva :)


Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

12 kommenttia:

 1. ihana paperiteline! Olen itsekkin etsiskellyt seinälle laitettavaa mallia, ja eipäs olekkaan ihan niin yksinkertaista. Koissuleille rapsuja <3

  VastaaPoista
 2. Nätti tuli paperitelineestä. Kiitos, voittoni on kotiutunut, kirjoitin siitä blogissani.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat koirista ja mukavan näköinen blogi Sinulla muutenkin :)

  Suvi

  http://suvittarenblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo oma piha jossa saa koirat temmeltää :) Kaunis tuunaus, meillä vähän sama että kaiken mahdollisen koitan saada seinälle tilaa viemästä.

  VastaaPoista
 5. Suloinen tuli tuosta paperitelineestä! Olet kyllä näppärä tuunailemaan:)♥ EN kestä tuota monsterijengi..ovat niin ihania:)!!♥ Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 6. Hieno tuunaus!
  Ihanat monsterit!
  Hyvää alkavaa helmikuuta!❤️

  VastaaPoista
 7. Söpö pinkki paperiteline ja vielä pitsillä koristettu! <3 Sait uuden seuraajan!

  Terkuin, Anu

  https://pitsimania.blogspot.fi

  VastaaPoista