maanantai 8. tammikuuta 2018

Vain parasta monstereille: Ruokakippoteline

On aika esitellä vuoden ensimmäinen tuunaus! Tai oikeastaan se oli viime vuoden viimeinen, mutta vuodenvaihteen kiireiden takia saan sen esiteltyä vasta nyt.

Koska monstereiden määrä on lisääntynyt yhdellä, mietin, että ruokakippoteline olisi kätevä. Jepellähän sellainen jo onkin, ja Jeppe saakin edelleen syödä omastaan ylhäisessä yksinäisyydessään, sillä onhan se kaiken Kuningas. Halusin kuitenkin Emmalle ja Rukalle telineen, ja mietin, että olisi tosi kätevää kun sinne saisi sisään säilytykseen myös vähän ruokaa. Telineessä voisi olla ruokakippojen lisäksi myös vesikippo. Tämä huippuidea kuitenkin kaatui jo siihen, että en osaa sahata suoraan. Mutta kun isä kysyi, että mitä haluaisin joululahjaksi, minullahan välähti!


Isä on elämänsä aikana rakentanut vaikka mitä, mm. talon ja kesämökin, joten todistetusti hän osaa sahata suoraan. Niinpä pyysin häneltä joululahjaksi ruokakippotelinettä koirille ja sainkin hienon! Pyysin sitä maalaamattomana, sillä tiesin, että isän värimaailma on hyvin rajoittunut ja hän olisi maalannut sen valkoiseksi.

Halusin maalata päällilevyn mahdollisimman kiiltävän pinnan tekevällä maalilla, jotta se olisi helppo pyyhkiä puhtaaksi. Hevoskärryjen tuunausprojektista jäikin yli vaaleanpunaista Miranolia, joten maalasin päällilevyn sillä. Alaosan maalasin ihan tavallisella vesiohenteisella kalustemaalilla.


Rukalle teline on vielä hitusen korkea, mutta toiveissa on, että Rukka vielä kasvaisi hitusen :)


Telineestä tosiaan aukeaa kansi ja sisälle mahtuu hyvin 6 kg säkki monsterinruokaa. Laitoin tuohon suojaksi vielä muovin, jottei nappuloiden rasva imeydy puuhun. Tässä on myös salpa, jotta monsterit eivät saa kantta avattua ja pääse käsiksi buffetruokailuun.


Tämä on kyllä todella kätevä, sillä nyt on yksi säilytyskippo keittiössä vähemmän! 

Pari ylimääräistä kuppia kävin tähän vielä ostamassa, jotta telineessä on koko ajan kuppi vaikka osa olisikin pesussa.


Seuraava tuunausprojekti onkin jo tekeillä, mutta se on sen verran suurempi, että menee jonkin aikaa, ennen kuin pääsen sitä teille esittelemään. Mutta sillä välin on kuitenkin luvassa muuta kivaa!

Stay tuned!

6 kommenttia:

 1. Kyllä on hieno ja kätevän näköinen ruokailukippoteline.
  Hyvää alkanutta viikkoa!❤️

  VastaaPoista
 2. Tosi kätevä, mäkin haluun :D Taidaan ehdottaa miehelle koska hän tykkää askarrella, katsotaan kuin käy.

  VastaaPoista
 3. Hieno teline, isäsi on kyllä näppärä:) ja voi tuota suloista Rukaa♥ pikkuisen kun varvistaa niin kylläpä ylettyy:) Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista