keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Alelöytöjä

Vielä en ole ehtinyt livenä koluamaan kauppojen alennusmyyntejä, vaikka ne näyttävätkin jo olevan hyvässä vauhdissa. Zalandon alennusmyyntivalikoimaa ehdin kuitenkin jo koluamaan, ja sieltä tarttuikin mukaan pari löytöä:Hankittua tuli siis laukku ja kengät, molemmat tällä kertaa ihan arkikäyttöön.


Ihan superhalvalla en näistä ostoksista päässyt, vaikka alennuksessa olivatkin. Aito nahka kuitenkin maksaa. Tuo laukku suorastaan huusi minua, en voi näin äkkiseltään kuvitellakaan laukkua, joka olisi enemmän minunnäköiseni :) Tämä on myös kohtuullisen suuri, siihen mahtuu paljon tavaraa. Yhtenä kriteerinä laukulle oli myös se, että sen saa suljettua vetoketjulla, ja sekin toteutui tässä. Tämä laukku olisi ollut saatavana myös mustana, mutta koska vaaleanpunainen on yksi lempiväreistäni, halusin sen tietenkin vaaleanpunaisena!


Kengät olivat tällä kertaa matalat, ihan perusballerinat, mutta halusin nekin nahkaisena. Ensivaikutelma näistä oli että voi ei, olen tilannut liian isot, mutta ei minulla tosiaan on noin iso jalka! (Naisellisesti kokoa 39...)Kengät siis olivat kuin olivatkin sopivat, ja ne olivat todella mukavantuntuiset jalassa. Hyvä ostos siis!


Juhannus menee näillä näkymin monstereiden kanssa kotosalla, joten sunnuntaina taidan suunnata sitten ihan kauppoihin tarkastelemaan vähän alemyyntitarjontaa, kun ainakin tuo Hämeenlinnan suurin kauppakeskus näyttää olevan avoinna.

Mites te muut, oletteko jo tehneet alelöytöjä?

6 kommenttia:

 1. Kivat ostokset!
  Tuo laukku on ihana!
  Minulla on sama jalan numero.😀
  Edellispäivänä käytiin tytön kanssa shoppailemassa. Itselle löysin sandaalit alennuksesta!
  Täytyy juhannuksen jälkeen käydä paremmin katsomassa alennusmyyntejä!
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihana laukku! Ja kengät on myös ihanat! Itse olen ihan nopsaan myös piipahtanut Sokoksessa, ja mukaan tarttui shampoo ja hoitoaine, sekä huulirasva. Saa nyt sitten nähdä, löytyykö vielä muuta :)
  Mukavaa keskiviikkoa! :)

  VastaaPoista