perjantai 10. kesäkuuta 2016

Nainen, nauti jalkapallosta!

Tänään ne vihdoin alkavat. Jalkapallon EM-kisat siis! Olen odottanut näitä innolla koko kevään. Kokonainen kuukausi kuumia miehiä telkkarissa! Ja mikä ihana tekosyy kutsua kavereita kylään ja pitää vähän kisastudiota. Syödä herkkuja ja nauttia vähän viiniä. Ihailla timmejä persuksia telkkarissa. Jo Cristiano Ronaldo yksinään on riittävä syy katsella ainakin Portugalin pelit, mutta jos tuo kouros-patsasta muistuttava mies ei miellytä silmää, vaan kaipaat jotain vähän rosoisempaa, silmänruokaa on kyllä tarjolla muutakin!


Ja ne sinkut, jotka pohtivat, että missä niitä miehiä voisi tavata, niin nyt niitä voi tavata mielin määrin sporttibaareissa! Jalkapallo kokoaa ihanasti ihania miehiä yhteen paikkaan, joten ei muuta kuin tarkistamaan tarjontaa! Peliaikataulun voit tsekata esim. täältä: http://yle.fi/urheilu/jalkapallon_em

Jos se oma mies löytyy jo, eikä jalkapallo kiinnosta pätkän vertaa, niin siitäkin voi ottaa ilon irti: nyt on ainutlaatuinen tilaisuus viettää omaa aikaa ukon maatessa sohvalla jalkapalloa katsellen! Pelin tiimellyksessä, kun mies ei kuitenkaan kuuntele, mitä sanot, mutta myöntelee silti, on hyvä hetki kysyä, että eikö olohuone pitäisi miehenkin mielestä sisustaa uusiksi, ja onhan ok, jos ostat paljon vaaleanpunaisia sisustustekstiilejä. Nyt on myös hyvä sauma viettää mielin määrin aikaa tyttöjen kanssa, kun sitä miestä ei kuitenkaan kiinnosta mikään muu kuin jalkapallo.

Sääkin suosii nyt penkkiurheilijaa, sillä kauniilla kelillä olisi kamalaa olla sisällä katsomassa telkkaria. Onneksi lämpöä on nyt hädin tuskin kymmenen astetta ja aurinko ei ole ajatellut näyttäytyä ihan hetkeen! Eilen vähän myrskysikin, eikä meillä ainakaan vältytty myrskytuhoilta, vaikka mysky ei hirveä meillä ollutkaan:Ei tullut yllätyksenä, että paviljonki hajosi taas entisestään tuulessa. Kattokin lähti, paviljongista siis, onneksi pysyi pihassa sentään, ettei tarvinut naapurista käydä metsästämässä.


Yksi syreenikin oli kaatunut :( Myrskystä huolimatta vettä ei satanut kuin vaivaiset 4 mm, joka ei riitä mihinkään, kun muuten ei ole satanut pitkään aikaan. Alkaa olla jo todella kuivaa.

Onneksi syreenejä on pihassani useampi. Nyt kukintaansa aloittelee tuolla piharakennuksen nurkalla unkarinsyreeni.


Myös juhannusruusut kukkivat nyt ihanasti:
Tässäpä kaikille vielä hyvä lämmittelyvideo illan kisoja varten:


Hauskaa jalkapalloviikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Hyvin kirjoitettu :D Näinhän se menee tuon jalkapallon kanssa. Harmi, kun tuo syreeni kaatui :( Meilläkin tuuli jonkun verran, mutta mitään tuhoja ei tullut. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Täällä myös seurataan jalkapalloa!😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh! Piti vielä jatkaa kirjotusta, mutta lähti jo...
   Harmi tuon syreenin kanssa! Mutta hyvä, että sinulla on muitakin syreenejä.
   Ja upea tuo juhannusruusu! Itsellä on vasta pieni alku!
   Ihanaa lauantaita sinulle!

   Poista
  2. Kiitos! Juhannusruusu on onneksi nopea kasvamaan ja leviämään, kohta sinullakin on jo iso juhannusruusu :)

   Poista