keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

DIY: Kirpputoritarjottimen tuunausta

Ostin tämän tarjottimen kirpputorilta viidelläkymmenellä sentillä jo aikoja sitten:


Nyt vasta sain sen tuunattua. Halusin maalata tarjottimen kaksiväriseksi, joten maalasin reunat vaaleanpunaisella ja keskiosan valkoisella.


Ensin maalasin vaaleanpunaiset osat, ja sitten rajasin maalarinteipillä rajat, jotta värien rajasta tulisi siisti. Käytin tähänkin kotoa löytyneitä jämämaaleja, joten hintaa tälle tuunaukselle ei tullut paljoa.


Jätin tarkoituksella koristeellisten reunojen "sisäosat" maalaamatta, jotta alkuperäinen punainen vähän vilkkuu sieltä. Tämä olisi ollut mielestäni kaunis näinkin, mutta päätin laittaa koristeeksi vielä muutaman ruusun decoupage-tekniikalla.


Lakkasin vielä tuon pinnan kuvien päältä, jotta tarjotin kestää vähän kovempaakin käyttöä. Ihan nätti puolen euron tarjotin siitä tuli :)

Nyt olisi hirveä himo päästä taas kirpparikierrokselle etsimään uutta tuunattavaa! En taida kuitenkaan ehtiä ennen viikonloppua, enkä malttaa, sillä nämä ihanat kelit hellivät meitä vielä muutaman päivän. Viikonloppuna kun viilenee, niin ehtii hyvin kirppistelemään, kun ei ole mitään juhliakaan tiedossa.

Nauttikaahan lämmöstä!

6 kommenttia:

 1. Ihana löytö ja halpa!
  Siitä tulikin hieno!
  Itse en ole ehtinyt kirppareille ollenkaan, kun tytär saa valkolakin lauantaina.
  On ollut siivoomista ja leipomista.
  Ensi viikolla täytyy kyllä päästä kirppareille kiertelemään.
  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti tuli, oikein romanttinen kesätarjotin ♥

  VastaaPoista