maanantai 27. kesäkuuta 2016

Elämää juhannuksen jälkeen: lisää alelöytöjä

Juhannus tuli ja meni. Aattona olin paljuilemassa ja muuten vaan hengailemassa serkkuni ja hänen perheensä luona. Olen niin iloinen, että tuo serkku on olemassa <3 Kovin yksinäinen juhannus olisi ollut ilman häntä. Juhannuspäivänä tulikin sitten vain vietettyä monstereiden kanssa laatuaikaa, Jeppeä käytin uimassakin, Emmahan ei voinut taaskaan kastella kuin varpaansa :)

Sunnuntaina suuntasin sitten alennusmyynteihin kauppakeskus Goodmaniin. Tuo Goodman on siitä kiva paikka, että siellä tulee shoppailukierros halvaksi, kun harvoin sieltä löytää mitään :D No tuli sitä jotain löytöjä sentään tehtyä: Finlaysonilta mukaan tarttui ihanan pinkki keittiöpyyhesetti, eikä ollut hinnalla pilattu!


Anttilasta löysin himoitsimiani Kastehelmiä alennuksesta! Kävipä tuuri. Väri on nimeltään Sade.


Henkkamaukalta löysin kaipaamani farkkuhameen, joka on tarpeeksi pitkä, jotta sitä kehtaa käyttää töissä, ei siis mitään vesirajamallia. Rannekorun ostin myös.Nämä eivät ole Goodmanista, vaan paikallisesta Cittarista. Iski halu uusia vähän käsipyyhevarastoja, ja mikä onkaan parempi hetki siihen kuin alennusmyynnit? Luhdalta en ole ostanut mitään vuosikausiin, eli sen jälkeen, kun ostin Luhdan puukorin, joka hajosi, kun kannoin siinä puita. Tein tietysti reklamaation, ja sain uuden korin tilalle, mutta minulle kerrottiin asiakaspalvelusta tylyyn sävyyn, että kyseistä koria ei ole tarkoitettu puunkantoon vaan koristeeksi. Erittäin typerää siinä tapauksessa myydä ko. koria puunkantokorin nimellä! Uusikin kori hajosi, mutta en jaksanut enää reklamoida, mutta en myöskään vuosiin ostanut Luhdalta mitään. Nyt ostin nämä käsipyyhkeet, ja kas kummaa, jo ensimmäisessä pesussa lähtivät rispaantumaan reunasta! En sitten tiedä, että eikö näitäkään ole tarkoitettu käsipyyhekäyttöön :D Toivottavasti ylemmät Pirtan pyyhkeet kestävät paremmin.


Cittarista ostin myös nämä ihanat munatabletit eurolla kappale ensi kevättä silmälläpitäen.

Puutarhassa juhannusruusut olivat jo saaneet kukintansa päätettyä ennen juhannusta. Nyt siellä on pionien ja valamon ruusujen kulta-aika:
Pionit kukkivat taas runsaasti. Muutamalta kaverilta olen saanut myös valkoisia ja vaaleanpunaisia pioneja, mutta niissä menee varmaankin vielä muutama vuosi, ennen kuin kukkivat. Nämä pionit ovat niin upeita, yksi syy, miksi niin tähän pihaan rakastuin ensisilmäyksellä.Valamon ruusu on myöskin upea. Siinä on aivan jumalainen tuoksu! 


Monstereille otti juhannus koville. Onneksi koitti paluu arkeen, niin saavat levätä!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!
6 kommenttia:

 1. Niin kivoja löytöjä olet tehnyt alennusmyynneistä!
  En ole itse vielä ehtinyt koluamaan kauppojen ale tarjontaa.
  Täytyy kyllä lähipäivinä mennä.
  Ihanaa kukkaloistoa sinun pihalla!
  Mukavaa maanantai päivää!

  VastaaPoista
 2. Ei hyvänen aika, puunkantoteline, joka on koriste :D
  Olet kyllä tehnyt kivoja löytöjä. Nuo kastehelmet on ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, tuo Luhta on kyllä ihan omassa sarjassaan :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Rakastan kyllä tuota pihaa, ja se olikin oikeastaan pääsyy siihen, miksi ostin juuri tämän talon :)

   Poista