perjantai 12. elokuuta 2016

Kenkiä ja kastehelmiä

Viime viikolla totesin, että tarvitsen uudet treenikengät salille. Koska minulle ei ole juuri niinkään väliä, ovatko ne viimeisimmän muodin mukaiset, vaan että ne sopivat käyttötarkoitukseensa, suuntasin osoitteeseen http://gr.sportsdirect.com, josta saa edullisesti treenivaatteita ja -vermeitä. Sopivat kengät löytyivätkin, ja olivat mukavasti vielä 80 prosentin alennuksessa!


Tilasin siis nämä Adidaksen varrelliset Neot, koska varrelliset ovat salitreenissä paremmat. Ne tukevat nilkkaa kyykyissä sun muissa, jolloin ne ehkäisevät ikäviä haavereita.



Nämä iloisen pirteät treenitrikoot ovat muuten Lidlistä! Sieltä tulee usein ostettua treenivaatteita, sillä hinta-laatusuhde on kohdallaan! Ekat treenitrikooni olen tainnut sieltä ostaa neljä vuotta sitten, ja ne ovat edelleen käytössä :D Tykkään Lidlin treenihousuista siksi, että niissä on korkea vyötärö ja ovat sen verran paksua materiaalia, ettei niistä paista läpi edes kyykätessä.

No, löytyihän sieltä Sportsdirectistä muutakin! Selatessani alekenkiä vastaan tulivat aivan ihanat Jeffrey Campbellin korkokengät. Enpä olisi näitä muuten raaskinut tilata, mutta nämäkin olivat 80 % alennuksessa, ja hintaa jäi vaivaiset 25 euroa.



Jeffrey Campbell olikin minulle uusi tuttavuus, ja täytyy sanoa, että tuohon korkoon nähden nämä ovat erittäin mukavat jalassa!

Sportsdirectiä en voi siis kuin suositella. Paketti tuli nopeasti, ainoa miinus oli melko korkeat toimituskulut, 11 euroa. Ihan siis halpojen trikoiden takia sieltä ei kannata tilata, mutta jos on enemmän tarpeita, niin kannattaa kyllä.

Viime aikoina on käynyt tuuri myös Kastehelmien suhteen, ja olen saanut kasvatettua kokoelmaani mukavasti!


Kokoelma kasvoi kahdella ruokalautasella, isolla tarjoilulautasella ja pienellä kulholla.


Vaaleansinisen tarjoilulautasen ostin kaveriltani. Se on todella suuri, hyvä esimerkiksi kakulle.


Harmaat ruokalautaset löytyivät facekirppikseltä.


Tämän ihanan pikkukulhon luulin olevan vaaleansininen, mutta kun tulin kotiin, huomasin sen olevan eri sävyä kuin vaaleansiniset Kastehelmeni. Väri onkin siis ilmeisesi turkoosi, mikäs sen mukavampaa, kun näitä keräilen kaikissa sateenkaaren väreissä :) Tämä löytyi kirpputorilta.

Kovasti on tullut siis viime aikoina shoppailtua, nyt voi keskittyä elvyttämään lompakkoa :) Hyvää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. No onpas upeat kengät!
    Ja treenikengät on myös kivat!

    Sinullahan alkaa olemaan jo melkoinen kokoelma kastehelmeä. Wau!
    Kiva, kun saa kerätä jotain.

    VastaaPoista
  2. Kiitos!

    Jep, kaikki ruokalautaset olen nyt saanut vaihdettua kastehelmiin, samoin lasit ovat Kastehelmiä, ja leipälautaset :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat kenkulit-kummatkin, mä rakastan kenkiä ja niitä löytyykin muutamat ;) Nuo tolppakorot on kivat kävellä ja kun platoota niin ne ei tunnu korkeille. Mukavia löytöjä muutenkin. Tuota Kastehelmeä on paljon liikkeellä, oon kirppiksellä bongannut niitä monesti mutta aika korkeita hintoja on pyydetty.Muksavaa alkavaa viikkoa :)

    VastaaPoista