maanantai 3. lokakuuta 2016

Nutella-juustokakku ja Monstereiden kakku

Perjantai-iltana leivoin syntisen hyvän Nutella-juustokakun lauantaiksi, kun Emman kasvattajatädit poikkesivat kahville.



Nutella-juustokakun reseptin löydät täältä: http://www.maku.fi/blogit/lunni-leipoo/nutella-juustokakku.

Jostain syystä mun kakusta ei tullut ihan yhtä näyttävä kuin tuosta linkin kakusta ;)



Marmorointi oli mulle ihan uutta hommaa, joten siitä ei tullut ihan niin nättiä. Mutta hyvältä se silti maistui! Ensi kerralla kyllä tekisin kakun pohjan Dominojen sijasta ihan digestive-kekseistä ja laittaisin pohjaan hitusen vähemmän voita. Tuo kakku oli muutenkin niin makeaa, että Dominojen vaihto digestiveihin voisi olla paikallaan.

Tässä kakussa oli varmaan miljoona kaloria, ja se oli todella makeaa, joten sitä ei saanut syötyä kuin pienen palan, mikä oli kyllä mukavaa!

Perjantaina monsteritkin saivat kakkua, Emman synttäreiden kunniaksi.


Monstereiden kakku oli tehty raa'asta jauhelihasta, kuorrutteena oli kermaviiliä ja koristeina nakkisuiroja ja Cheezy Bitesejä. Tämä ei kyllä ollut monsterikakkujen kauneimmasta päästä, yleensä olen kuorruttanut turkkilaisella jugurtilla, jolloin "kuorrute" on jämäkämpää ja kakku kauniimpi, mutta nyt kaapissa oli vain kermaviiliä. No, maistui se monstereille näinkin!




No, täytyy myöntää että nämä kuvat ovat lavastetut ja todellisuudessa monsterit söivät kakkunsa lattialta, kun Emma varsinkin oli vähän liian lyhyt pöydältä syömiseen...

Eilen keräilin kaikki pelargonit pihalta ruukkuihin ja kuistille kylmältä suojaan. Ja ihan kreivin aikaan, sillä aamulla herätessäni lämpötila oli nollassa.



 Noita ruukkuja tulikin sitten aivan kamalasti! Nyt ne mahtuvat vielä hyvin tuohon kuistille, mutta sitten kun ulkona alkaa olla kunnolla pakkasta, menee tuo kuistikin pakkasen puolelle. Se pysyy vain muutaman asteen ulkoilmaa lämpimämpänä, kun siinä ei ole eristyksiä ja ikkunatkin ovat vain yksilasiset. Eli sitten pakkasten tullessa täytyy nuo tuoda sisälle, mutta en tiedä mihin ne siellä mahdutan kaikki... No, se on sen ajan murhe.

Roosa nauhan ostin muuten viikonloppuna. Tänä vuonna sen on suunnitellut Mike Monroe, ja mun mielestä tää on todella hieno!


 Sellainen kakuntäyteinen viikonloppu tällä kertaa :) Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

  1. Herkullisen kuuloinen juustokakku! Nam!
    Hieno Roosa nauha!
    Kivaa maanantaita sinulle!❤️😊

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköinen kakku! :) Ja suloisia nuo monsterit pöydän ääressä :D Aion myös ostaa Roosa nauhan, ehdottomasti. Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  3. Kaikki missä on suklaata, on hyvää mut tunnustan etten oikein nutellaa ole maistanut joten ei hajuakaan kuinka se sopii kakkuun. Täytyy kokeilla! Ja voih mitkä kakut monstereille, kelpaa!

    VastaaPoista
  4. Nutella on kyllä niin hyvää :) mutta kovin kaloripitoista...

    VastaaPoista