maanantai 29. toukokuuta 2017

Maustehylly

Alkuun pahoittelen blogihiljaisuutta! Helatorstain vuoksi minulla oli pidennetty viikonloppu, ja koska oli niin ihana keli, tuli tehtyä ihan kaikkea mutta kuin istuttua sisällä koneen ääressä. Vihdoin sain myös pari tuunausta saatettua loppuun asti! Tässäpä niistä yksi.


Kirpparilta ostin tällaisen melko mitäänsanomattoman maustehyllyn 50 sentillä. Laitoin vähän turkoosia jämämaalia pintaan ja lisäksi vaaleanpunaista pitsiä. Kas näin!


 Sehän muutti ilmettään melkoisesti!

Vaaleanpunainen pitsi on eBaystä.


Seinälle asti en ole tätä vielä luonnollisestikaan saanut, kun se ei ihan vielä ole löytänyt paikkaansa. Mutta sitten joskus... :)

Kelit hellivät pääosin viikonloppuna, mutta nyt on jo niin paljon siitepölyä ilmassa ja muutenkin niin kuivaa, että tälle viikolle luvattu sade on jo tervetullutta! Toivotaan kuitenkin, että lauantaina kaikki lakkiaisia ja valmistujaisia viettävät säilyisivät kuivina.

Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Sinä aina teet hyviä löytöjä kirpulta!
  Hieno tuunaus!
  Kamalaa tämä männyn siitepöly. Kaikki paikat keltasena. Vesisade saisi tulla, että siitepöly vähän lähtisi pois.Viikonlopuksi halutaan aurinkoa!😀
  Kivaa alkanutta viikkoa!💖

  VastaaPoista
 2. Niin sun näköinen tuunaus taas :) Ihana♥ Siitepölyä on tosi paljon, viime yönä täällä etelässä onneksi oli vähän satanut.Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 3. Kaunis maustehylly. Kivasti sopii noi pitsit reunalle.

  VastaaPoista
 4. Oi kun on jälleen hyvä väri hyllyllä.. mistä sää näitä ihania maaleja bongaat?

  VastaaPoista