perjantai 20. huhtikuuta 2018

Miniköntsä on Mini-Jeppe!

Kuinka onnellinen olenkaan siitä, että Rukka sai tuntea Jeppe-sedän viisi kuukautta elämästään. Päivä päivältä huomaan Rukassa paljon yhtäläisyyksiä Jepen kanssa, niin ulkonäöllisesti kuin muutenkin.Jepellä ja Rukalla on melko samanlainen väritys, mutta peilikuvana! Jepellä oli ruskea laikku hännän oikealla puolella, Rukalla vasemmalla.

Rukan sivuprofiilikin muistuttaa suuresti Jeppeä.


Jeppe-setä oli Rukkasen suuri idoli, joten ei ihmekään, että maneereja on tarttunut! Ainakin harrastukset ovat samat:

Jeppe kaivuuhommissa...

... Ja tässä Rukka!

 Jeppe lempipuuhassaan...


... Ja Rukka saman pallon kimpussa.
Myös nukkuma-asennoissa on samaa:


4

Olipa ihana selata vanhoja kuvia ja huomata, miten ihana elämä Jepellä olikaan, ja muistella, miten paljon se toi minulle iloa. Miniköntsän elämä on vielä aluillaan, ja varmasti sekin ehtii tuoda minulle paljon iloa, ja vähän varmasti myös harmaita hiuksia!

Mielenkiinnolla odotan, tuleeko Rukasta samanlainen uimamaisteri kuin Jepestä. Jepen perässä Rukka olisi varmasti mennyt vaikka heikoille jäille ja epäilemättä järveenkin.

Ihana mammakoira Emma ei olisi voinut ihanampaa Miniköntsää tehdä <3

Mammakoira Emma <3

Viikonloppu meneekin miniköntsäilyn lisäksi varsomiskameraa vahtiessa, sillä  eilen alkoi näyttää siltä, että kohta saattaisi alkaa tapahtua! Jännityksellä odotan, joko Minipallura mönkii maailmaan tänä viikonloppuna, vai pitääkö se meitä pidempään jännityksessä.

Aurinkoisen miniköntsämäistä viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia, melkein liikutuin ♥ Rukassa on toden totta paljon samaa, kantaa Jepen muistoa ♥ Ihana kuva susta ja Emmasta, ilo on silmissäsi asti! Siellä on jänskä viikonloppu, tsemppiä varsomispuuhiin!

  VastaaPoista
 2. Suloisia kuvia❤ Rukassa on tosiaan paljon samaa kuin Jepessä..ehkä sekin vähän helpottaa ikävää❤ Jännä viikonloppu, tsemppiä ja jaksuja sinulle❤

  VastaaPoista
 3. Kylläpä ovatkin saman näköisiä :) ihanat koirulit!

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan sulosia.:)
  käyppä minun blogia vilikasemassa löytyykö mieleisiä juttuja?:)
  touhukasta viikonloppua:)

  VastaaPoista