tiistai 16. helmikuuta 2016

Hankijalkapalloa

Olen aika varma, että naapurini pitävät minua hulluna russelinaisena, joka pelaa koiriensa kanssa jalkapalloa joka päivä, tuli taivaalta mitä tahansa. Näin talviaikaan tuleekin pelattua lähes joka päivä, paitsi pahimmilla jäätikkökeleillä jätimme väliin. Jalkapallo on vanhemman koirani suosikkiliikuntamuoto, eikä Jeppeä paljon vuodet paina, kun se juoksee pallon perässä.Meiltä löytyy 1600 neliön aidattu tontti, joten lääniä jalkapalloilulle on ihan hyvin.


Emma on hivenen Jeppeä laiskempi jalkapalloilija, se unohtuu välillä pallon perästä haistelemaan tai ihmettelemään. 
 Meillä on jalkapallona käytössä hevosille tarkoitettu pallo, syystä että mikään muu pallo ei oikein tahdo kestää russelien käsittelyssä. Tämä pallo on edesmenneen hevoseni ja palvellut niin Veera-tammaa kuin Jeppeäkin jo vuosikaudet. Tässä pallossa oli joskus kahva, mutta se on vuosien saatossa purtu pois.
Välillä pallo menee hankaliin paikkoihin, mutta Jeppe on mestari pallon liikuttelussa, joten se saa sen paikasta kuin paikasta pois.


Jalkapallo on melkoisen rankkaa liikuntaa, varsinkin, jos on hankea. Eilen oli vielä raskas suojalumihanki, joten monsterit olivat kolmen vartin palloilun jälkeen aivan poikki.


Illalla maistuikin sitten uni!

Jos Jeppe ja Emma pääsisivät Suomen jalkapallomaajoukkueeseen, voisi Suomellakin olla joskus jotain mahdollisuuksia jalkapallossa... Kyllähän tällä treenillä pärjäisivät jo kesän EM-kisoissa, vai mitä? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti