maanantai 8. helmikuuta 2016

Nutella-laskiaispullat

Muutaman viikon takaisen Nutella-pullapettymyksen jälkeen oli pakko saada vielä ihan ehtaa Nutella-laskiaispullaa. Enää en ottanut mitään riskejä, vaan tein itse - tai no, ainakin lähestulkoon tein itse. Pullat ostin paistovalmiina pakastealtaasta, täytteeksi Nutellaa, banaaniviipaleita ja kermavaahtoa. Ja oli hyvää!


 Jotta päivittäinen kalorintarve varmasti tulee täytettyä ja suklaaähkyyn päästyä, kannattaa Nutella-pullat tarjoilla kaakaon kanssa. Varmuuden vuoksi kaakaoon kannattaa lisätä vielä vaahtokarkkeja!


Nutella-pullia kanssani tuli nauttimaan ystäväni Silja miehensä kera. Pulla maistuu parhaalta hyvässä seurassa ja huonoilla jutuilla höystettynä!

Vasta eilen tuli ostettua vuoden ensimmäinen tulppaanikimppu. Ruokapöydästä otin jo pois talvisen pöytäliinan ja vaihdoin pitsisempään kevät-/kesämalliin. Päivä on pidentynyt jo sen verran, että kevättä kohti ollaan kovaa vauhtia menossa.  Myös hempeä kevätesikko tuli ostettua, jos se säilyy hengissä kevääseen asti, pääsee se vielä kukkapenkkiin, jossa se toivottavasti kukkii uudestaan.


Keli ei kyllä tällä hetkellä näytä kovin keväiseltä ulkona. Räntää sataa ja joka puolella on liukasta, pihakin on yhtä suurta luistelurataa. Huomenna on laskiaistiistai, mutta ainakaan täällä meillä lunta ei enää ole, joten mäenlaskusta on turha haaveillakaan. Mutta tietenkin laskiaistiistain kunniaksi voisi aina vetää napaansa uuden satsin Nutella-pullia ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti