maanantai 12. syyskuuta 2016

Kuuden lyhdyn suora

Kyllä viikonloppuna keli helli! Syksy on nyt parhaimmillaan, kun päivät ovat aurinkoisia ja lämpimiä, ja illat pimeitä, jolloin voi poltella kynttilöitä. Minulla on kuistilla tuollainen katosta roikkuva "taso", joka on taimille tarkoitettu, mutta tokihan sille piti syys-talvikaudellekin keksiä käyttöä! No, siihenhän saa ihanan värisuoran tehtyä lyhdyistä!Osa lyhdyistä on Ikeasta ja osa löydetty kirpparilta.

Ulkoapäin lyhtysuora näyttää tältä:


Nuo näkyvät mukavasti myös sisälle olohuoneen sohvalla istuessa, kun olohuoneen ikkunasta näkee tuohon kuistille.

Laittelin viikonloppuna myös pari muuta lyhtyä ulos. Terassilla minulla on kukkapylväs, jossa luonnollisesti kesällä on kukkia, mutta syys-talvikaudella laitan siihen lyhdyt.Myös nämä kuppikakkuvuokavalot olen ajastanut syttymään nyt iltaisin. 


Kyllä syksyssä on mielestäni ehdottomasti parasta sytytellä kynttilöitä ja nautiskella niiden hämyssä, niin sisällä kuin ulkonakin. Ihanaa syysviikkoa kaikille!


8 kommenttia:

 1. Ihania lyhtyjä, tosi kaunis tuo kuuden lyhdyn suora! Mustakin on mahtavaa, kun voi poltella kynttilöitä ja laitella jo kaamosvaloja. Koko ajan aikaisemmin tulee hämärä. Tykkään hämärästä, joten tämä on mulle paras vuodenaika. :) Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! :) Mäkin tykkään hämärästä, mutta en siitä musertavasta pimeydestä,mikä kohta taas alkaa kun on sateista ja pimeää eikä kuitenkaan taaskaan tule lunta :(

   Poista
 2. Hienot värikkäät lyhdyt!
  Kauniisti näkyy pihalle päin.
  Tämä on ihanaa aikaa, kun saa poltella kynttilöitä.
  Mukavaa maanantai päivää sinulle!😊❤️

  VastaaPoista
 3. Voi miten tunnelmallista valoa pimeään!

  VastaaPoista