maanantai 5. syyskuuta 2016

Sienipalli

Ystäväni Pilvi yllätti minut lauantaina niin ihanalla lahjalla! Tämän piti kuulemma olla synttärilahjani, mutta koska siihen on monta kuukautta, ei Pilvi malttanut odottaa... Olen iloinen, ettei malttanut!


Tämä sienipalli on ystäväni sukulaisen koulussa tekemä. Iäkäs siis jo, mikäs sen ihanampaa! Miten ihanaa olisikaan olla näin taitava käsistään!


Päätin, että tälle ihanuudelle etsin jonkun kunniapaikan. Iskin sen väliaikaisesti tähän senkin päälle:


Ja sitten totesin, että sehän on sienipallille juuri hyvä kunniapaikka! Miksi laittaisin sen lattialle pois näkyvistä, kun en raaski antaa kenenkään kuitenkaan istua siinä :D Toiselle puolelle senkkiä laitoin sienilampun.

Senkin yläpuolinen seinä näyttää vähän hassulta, kun monstereiden kuvat ovat vain toisessa reunassa. Tuossa nurkassa oli ennen kulmamallin astiakaappi, ja siksi kuvat ovat vain toisessa reunassa. En ole ehtinyt vielä laittamaan lisää kuvia seinälle tasapainottamaan tilannetta.Sienilampun olen tilannut joskus minime.fi:stä.

Minulla oli ennestään jo vähän rouheampi versio tuosta sienipallista, mutta tämä on miljoona kertaa hienompi!
Vanha sienipallini.

Kärpässienet ovat jostain syystä mielestäni todella ihania. Ja koska pidän vanhoista esineistä, niin vanha sienipalli on just niin mieleeni. Kiitos Pilvi :)

Löytyykö muilta sienipalleja?


10 kommenttia:

 1. Ihanan lahjan sait ystävältä!
  Ja tuo sienilamppukin on hieno!
  Mukavaa maanantai päivää!

  VastaaPoista
 2. Ihan mieletön lahja ja sopii sienilampun viereen loistavasti!Mäkin tykkään kärpässienistä, niissä on jotain taianomaista..varmaankin se ristiriitaisuus, olla niin kaunis mutta myrkyllinen! Muksaa uutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana! On ollut taitava, kuka on tehnyt. Mulla ei ole mitään kärpässieni aiheista, vaikka tykkään kyllä, että hienoja ovat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itsekin kun osaisi tehdä tuollaisia! Vaan taitaa vaatia jo sellaisia kädentaitoja, joita minulta ei löydy :)

   Poista
 4. Aivan ihana lahja! Itsekin pidän kovasti kärpässieniaiheesta, mutta jostain syystä niitä ei ole itselle kertynyt. Täytyykin korjata tilanne :). Lisää vaan postauksia, löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten ja mieluusti juttujasi lueskelen. Saako ehdottaa, että kertoisit ihanasta talostasi vähän enemmän? Eli miten löysit ja mitä olet fixaillut ja koska ostettu. Jotain olet postaillutkin tai sitten on mennyt minulta ohi. Mutta siis kiinnostaa kovasti. Jaan saman kirppisinnon ja tuunaan myös itse paljon juttuja. Pieni blogikin on, mutten sitä nyt tässä enempiä mainostele. Ihanaa syysviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! Pistän nuo sinun postaustoiveet korvan taakse ja toteuttelen piakkoin :) Kävin vastavierailulla blogissasi ja aivan ihana blogi olikin!

   Poista
  2. Tämä "vaihtarihommeli" onkin ihan parasta hih :). Tykkään ihan hirmusti tuosta keittiöstäsi. Olen aina halunnut vanhaa taloa maalla (vaikka et taida maalla asua, mutta vanhemmassa talossa kuitenkin)ja 50-luvun keittiön kaappeja vain hieman korotettuna. Ja rakastan keittiöremontteja, mitkä on toteutettu sydämellä ja pienellä budjetilla. Kaikki valmiina pakettina isosta ruotsalaisesta ketjusta-tyyli ei ole lainkaan minun juttuni. Vanhoilla jutuilla ja tavaroilla on aina oma tarinansa ja se viehättää. Eli jos saa toisenkin toiveen esittää, niin erittäin pikkutarkka juttu keittiöstäsi olisi ihan huippua ja luulen, että muutkin lukijat tykkäisivät varmasti. Nuo tarjottimetkin olivat niin ihkuja tuossa aiemmin! Palataan!

   Poista
  3. Itse asiassa tuosta keittiöremontista löytyy jo juttu täältä: http://sinkkulaaksontarinoita.blogspot.fi/2016/04/pikkubudjetin-keittioremontti.html :)

   Poista