keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Värikkäitä kynttilänjalkoja, vol. 2

Muutama kuukausi sitten postasin tuunaamistani värikkäistä kynttilänjaloista (postauksen löydät täältä.) 

Siskoni ihastui noihin kynttilänjalkoihin. Siispä joulun alla tilasin Adlibriksesta muutaman tällaisen käsittelemättömän kynttilänjalan:Kuva: www.adlibris.com


Vähän maalia kylkeen, ja näistä tuli siskolle oiva joululahja! 


Näiden tuunaaminen oli miljoona kertaa helpompaa kuin kirpparikynttilänjalkojen, sillä nämä vaativat ainoastaan hyvin kevyen pintahionnan niiltä osin, kun olivat vähän karheita. Kirpparikynttilänjalkoja saa yleensä hioa ihan tosissaan ja se on vielä hankalaakin, kun kynttilänjalat eivät ole suoraa pintaa. Silti olisin kyllä ostanut kirpparikynttilänjalat, jos niitä olisi sattunut tulemaan vastaan, ihan vaan kierrätyksen ilosta, mutta eihän niitä ikinä tule silloin vastaan kun pitäisi.

Oma suosikkini noista on tuo musta, vaikka muuten olenkin kirkkaampien värien ystävä. Siitä tuli vaan niin hieno, sillä käytin siihen eräältä ystävältäni saamaani mustaa jämämaalia, joka sattui olemaan Betoluxia eli öljymaalia. Öljymaalissa on vaan niin paljon kauniimpi pinta kuin vesiohenteisessa, siitä ei pääse mihinkään. Vesiohenteista vaan on mukavampi työstää ja työvälineet on helpompi pestä, siksi suosin sitä yleensä.

Tilasin yhden ylimääräisenkin itselleni, ja sen maalasin keltaiseksi. Nyt on ihana joukko värikkäitä kynttilänjalkoja!


Ihanan värikästä loppuviikkoa kaikille!

PS. Muistathan Sinkkiksen 1-vuotisarvonnan! Vielä voi osallistua keskiviikkona ja torstaina. Arvontaan pääset tästä linkistä:


12 kommenttia: