maanantai 16. tammikuuta 2017

Värikkäitä kynttilänjalkoja, vol. 3

Näitä kynttilänjalkoja tulee nyt roppakaupalla, koittakaa kestää! Ei vaan, nämä ovat viimeiset kynttilänjalat tältä erää. Toki jos ihania tulee kirpparilla vastaan, tulee taas tuunattua lisääkin... Nämä ovat kuitenkin vielä noita Adlibriksen puuvalmiita kynttilänjalkoja. Joulun jälkeen Adlibriksessa oli ale, ja näitä sai sieltä halvalla, joten tilasin pari muiden ostosten yhteydessä.

Kuva: adlibris.com

Mielestäni nämä suorastaan huusivat kaksiväriseksi maalaamista, joten kaappien kätköistä valitsin kaksi eri jämämaalisävyä.




Vaikka kuinka koitin tehdä tuon värien välisen rajauksen siistiksi maalarinteipillä, ei siitä ihan 100 % siistiä tullut, joten lisäsin tuohon keskelle vielä vähän blingiä.


Lauantainen lumisade vähän sotki suunnitelmiani, sillä tarkoitus oli viikonloppuna tuunailla kaikenlaista, ja lauantaina olisin halunnut hioa tuunattavia. Joudun hiomaan ulkona, sillä minulla ei ole erillistä työtilaa, ja eihän sitä lumisateella voi ulkona tehdä. Siispä lähdettiin  monstereiden kanssa metsään hengailemaan!



Monsterit rakastavat metsässä samoilua, kun saa olla vapaana.
Kukapa ei!
Bongaa kuvasta Jeppe!


Sunnuntaina sain onneksi hiottua noita tuunattavia, mutta maalaus jäi vielä kesken. Toivottavasti pääsen pian esittelemään niitä teille! Sunnuntaina poikkesin Cittarissa ostamassa eyelinerin, kun siellä oli Lumenen meikit -40 %. Samalla bongasin Kastehelmen 100-vuotisastiat, aivan ihanat!



En normaalisti pidä tummansinisestä lasista, mutta näiden sävy oli todella kaunis, juurikin tuollainen suomalaisen sininen! Näistä on varmaan pakko saada noita lautasia, mutta taidan toistaiseksi odotella jonkinlaisia tarjouksia. Eiköhän noita ole koko vuosi myynnissä. Ihanaa, että tuo juhlavuosi näkyy noin monessa paikkaa, kun on kaikenlaisia Suomi 100 -juhlatuotteita. Ja onhan tämä ihan huikea juhlavuosi, Suomi 100 vuotta, suomenhevonen 110 vuotta ja minä 30 vuotta! :)

Näissä sinivalkoisissa tunnelmissa toivotankin kaikille oikein hyvää alkanutta viikkoa!

9 kommenttia:

  1. Hienot kynttilänjalat!
    "Timantit" sopii niihin hienosti!
    Hienoja nuo juhlavuoden Kastehelmi astiat vaikka en tykkää sinisestä.
    Kivaa illan jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei tuo sininen lasi minunkaan lemppariani normaalisti ole, mutta näiden sävystä tykkäsin :)

      Poista
  2. Ompa söpöt kynttilänjalat ♥ Koirulit näyttävät nauttivan lumesta ja ulkoilusta, meilläkin tarkenee ulkoilla nyt kun pikkupakkasia.Mukavaa alkuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Kelit on kyllä hellineet, kunpa jatkuisi samanlaisena :)

      Poista
  3. Kivan näköinen kynttiläjalka. Lautaset ovat kauniin siniset. Kyllä minäkin jotakin ostan Suomi 100 vuotis
    tavaraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noita Suomi100-tuotteitahan on vaikka mitä, toinen toistaan ihanampia :)

      Poista
  4. Kynttilänjaloista tuli hienot! Ja on tosiaan nuo juhla-astiat kauniita. Olen myös ihastellut näitä Suomi 100 astioita. On tämä upea vuosi! :)

    VastaaPoista
  5. Söppikset kynttilänjalat. Joo, noi kastehelmi astiat on hienoja.

    VastaaPoista